Κόντρα Τσακίρη – Πολυχρονίδη με φόντο τα ΚΤΕΛ – Έρευνα γνώμης των πολιτών από τον δήμο

Σε έρευνα που θα καταγράψει σε ποιο βαθμό θα μείνουν ικανοποιημένοι οι πολίτες με τις νέες υπηρεσίες του ΚΤΕΛ πρόκειται να προχωρήσει η διοίκηση του δήμου, σύμφωνα με όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης. 

«Θα ζητήσουμε» είπε ο κ. Τσακίρης «από μία πολύ μεγάλη εταιρεία να κάνει μία έρευνα στους μετακινούμενους. Εφόσον οι πολίτες και οι μετακινούμενοι πλέον γνωρίζουν και τη μία και την άλλη κατάσταση, να μας πουν με ποια συμφωνούν περισσότερο». 

Έτσι λοιπόν, το αν οι γραμμές 56 και 55 του Ωραιοκάστρου θα παραμείνουν μετά τη διετία στα ΚΤΕΛ, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της έρευνας που θα καταγράψει σε ποιο βαθμό θα μείνουν ικανοποιημένοι οι δημότες από τις νέες υπηρεσίες του φορέα ή θα ζητήσουν την επιστροφή τους στον ΟΑΣΘ. 

Κόντρα Παντελή Τσακίρη – Ανέστη Πολυχρονίδη στο ΔΣ

Για ακόμη μια φορά ήρθαν σε αντιπαράθεση Παντελής Τσακίρης και Ανέστης Πολυχρονίδης με αφορμή την ανάθεση γραμμών του Ωραιοκάστρου στα ΚΤΕΛ.

Ο επικεφαλής της «Συνεργασία τώρα» αλλά και πρόεδρος του σωματείου «Συνεργασία Μετόχων ΟΑΣΘ» Ανέστης Πολυχρονίδης, κατηγόρησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου ότι στο ΔΣ του ΟΣΕΘ δεν υπερασπίστηκε το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του Ωραιοκάστρου που έλεγε όχι στα ΚΤΕΛ.

 «Ήταν βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου» είπε ο κ. Πολυχρονίδης «που έλεγε ξεκάθαρα ότι δε θέλουμε να πάμε στο ΚΤΕΛ. Εσείς πάτε εκεί και δεν υποστηρίζετε τους συμβούλους. Και από εμάς όλους αύριο μεθαύριο, θα ζητήσετε συναίνεση θα ζητήσετε να σας βοηθήσουμε να παρθούν αποφάσεις. Όταν μας γράφετε στα παλαιότερα των παπουτσιών σας θα έρθετε να μας πείτε μετά «στηρίξτε εδώ», γιατί να σας στηρίξω όταν εσείς μας γράφετε. […] Τον εαυτό σας υποβαθμίζετε. Γιατί δεν έχω ξαναδεί δήμαρχος, να πάει κάπου να εκπροσωπεί τον δήμο του και να ψηφίζει κατά του δημοτικού συμβουλίου».Ας αποφασίσουν οι πολίτες απάντησε ο κ. Τσακίρης. «Αν συμφωνούν με αυτή τη κατάσταση που ζουν τώρα, που έχετε ένα εξαιρετικό πάθος να παραμείνουμε σε αυτό το χάλι του ΟΑΣΘ, ή αν συμφωνούν με τις νέες υπηρεσίες οι οποίες θα προκύψουν από όποιο φορέα λέγεται, όπως λέγεται […] Τότε ελάτε να το συζητήσουμε ξανά το θέμα, και να κάνουμε ενέργειες τα επόμενα δύο χρόνια -η σύμβαση είναι μόνο για δύο χρόνια επειδή υπάρχει ο χαρακτήρας του κατεπείγοντος- αν επιθυμούμε να γυρίσουμε πίσω ή να παραμείνουμε εκεί που είμασταν. Ας αποφασίσουν οι πολίτες και οι μετακινούμενοι» κατέληξε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: