Χατζηευαγγέλου: Αποχωρώ από τη διοίκηση για προσωπικούς λόγους

Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και δημοτικός σύμβουλος Πασχάλης Χατζηευαγγέλου αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διοίκηση του Παντελή Τσακίρη και ενημέρωσε για την απόφασή του αυτή τόσο τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου όσο και τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη Ανατροπή».

«Προσωπικές, οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τη διοίκηση» δήλωσε στο Polites Oraiokastrou ο κ. Χατζηευαγγέλου αμέσως μετά την έκτακτη σύσκεψη της δημοτικής ομάδας, και συνέχισε:

«Υπάρχουν μεγάλα κενά στη λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας. Είναι κενά που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις και που απαιτούν καθημερινά πάρα πολλές ώρες δουλειάς, τις οποίες αδυνατώ να διαθέσω ως πολιτικός προϊστάμενος».

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Κατερίνα Ευθυμίου αλλά και τον Μάνο Νίκα. Εμείς οι τρεις ήμασταν ολόκληρη η Πολιτική Προστασία. Πρέπει να υπάρξει άμεση στελέχωση του τμήματος ενώ χρειάζονται βήματα μπροστά».

Γρ. Εδιρνέλης: Σεβόμαστε την απόφαση του Πασχάλη

Ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύη Ανατροπή» Γρηγόρης Εδιρνέλης δήλωσε πως η δημοτική παράταξη σέβεται την απόφαση αποχώρησης του κ. Χατζηευαγγέλου από τη διοίκηση του δήμου, τονίζοντας την ίδια ώρα ότι «στο εξάμηνο το οποίο συμμετείχε το μέλος της παράταξής μας στη θέση του εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας πρόσφερε πραγματικά έργο, έδωσε τον εαυτό του».

«Είναι λόγοι» συνέχισε ο κ. Εδιρνέλης «προσωπικοί αλλά και λόγοι οργάνωσης. Βρήκε μία κατάσταση την οποία προσπάθησε να επαναφέρει, καθώς και δυσκολίες στην υλοποίηση αυτών που ήθελε να κάνει».

Σημειώνεται επίσης ότι ο Πασχάλης Χατζηευαγγέλου δεν έχει μέχρι τώρα καταθέσει επίσημα την παραίτησή του στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,