Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον πατέρα Εμμανουήλ για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία του Αγ. Αθανασίου

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι έδωσαν αίμα την περασμένη Κυριακή για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη εκφράζει με ανακοίνωση του ο πατέρας Εμμανουήλ του Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

“Με τις ευχές και την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Κ.Κ Βαρνάβα έγινε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η εθελοντική αιμοδοσία της Ενορίας μας στο Πνευματικό κέντρο του Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου  Θεσσαλονίκης.

Θερμές  ευχαριστίες  εκφράζουμε:

Στους  πολλούς  εθελοντές αιμοδότες που πρόθυμα ήρθαν για να προσφέρουν κάτι από τον ίδιο τον εαυτό τους (το αίμα τους) ως έμπρακτη προσφορά αγάπης στους αδελφούς μας.  

Στο προσωπικό του συνεργείου αιμοληψίας του νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α  που προσήλθε προθύμως να διακονήσει την όμορφη αυτή κίνηση αγάπης προς  τον συνάνθρωπό μας. 

Στους συνεργάτες του Ιερού ναού μας, στα τοπικά site του Ωραιοκάστρου και της Θεσσαλονίκης και όσους συνεισέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Τέλος Ευχόμαστε ο Θεός της Αγάπης με τις πρεσβείες του Αγίου Αθανασίου να χαρίζει σε όλους υγεία, κάθε αγαθό και να τους οδηγεί στον δρόμων των Εντολών και των Αρετών Του”.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΗΛ 2310697148

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,