Κορoνοϊός: Χώρος υψηλού κινδύνου το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Με πτήση από το Μιλάνο της Ιταλίας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής, η 38χρονη γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Πρόκειται για επιχειρηματία η οποία είχε βρεθεί στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2019. Μάλιστα, η 38χρονη βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας και ήρθε σε επαφή με δημοτικούς συμβούλους, με αποτέλεσμα το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης να έχει χαρακτηριστεί ως χώρος υψηλού κινδύνου.

Μάλιστα, ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δεν συμμετέχει στην έκτακτη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρόντος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Η αναρτημένη ανακοίνωση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

“Έπειτα από επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λόγω οδηγίας του Υπουργείου Υγείας παγώνουν/ακυρώνονται δραστηριότητες και εκδηλώσεις σε κλειστούς δημόσιους χώρους που ανήκουν σε κρατικούς φορείς. Σεβόμαστε απόλυτα την παρούσα κατάσταση. Θα ενημερώσουμε -όσο το δυνατόν συντομότερα- για νέα ημέρα, ώρα και τοποθεσία. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση. Να είστε όλες/όλοι καλά!”

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon