μια ωραία ατμόσφαιρα

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

  • «Τον έρωτα στα χρόνια της …απλής αναλογικής» παρακολουθούν με αυξημένο ενδιαφέρον οι δημοτικοί σύμβουλοι του τόπου. Ο λόγος για τον Παντελή Τσακίρη και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου που τώρα τελευταία ανταλλάσσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο αβρότητες και χαμόγελα. Μην Κάνετε Όνειρα ψιθυρίζουν στο παρασκήνιο, κρούοντας τον «κώδωνα του κινδύνου» στη Δύναμη Δημιουργίας. Σύντομα οι εξελίξεις…
  • Δύσπεπτος για τον Βαγγέλη Χατζηαντωνίου ο επικοινωνιακός χειρισμός του θέματος των απινιδωτών από τον δήμαρχο. Το δούλεψε, το έτρεξε, το επικοινώνησε αλλά πουθενά η αναφορά στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι για την πρωτοβάθμια από τον Παντελή Τσακίρη. Εμ, έτσι είναι με τις «δευτεροβάθμιες» γκρίνιες, οι οποίες ενίοτε κερδίζουν θέσεις προεδρικές. Τα καλύτερα έρχονται.
  • «Δεν μπορείς με παλιά υλικά να φτιάξεις κάτι φρέσκο» είπε στον λόγο του ο Παντελής Σκαρλάτος για το 70% της Πολιτείας με Όραμα που πήγε με τον Παντελή Τσακίρη. Σωστό. Αλλά με την ίδια λογική κάποιοι θέτουν το ερώτημα: σε ποια δημοτική παράταξη πήγε το 70% (και βάλε) της δημοτικής παράταξης «Ωραιόκαστρο Τώρα» του Δημήτρη Σαραμάντου; Πρώην αντιδήμαρχοι, εκλεγμένοι και μη; Ερώτηση κρίσεως και όποιος πιστός προσέλθει.
  • Υποχρεωτική αναγραφή των οικονομικών στοιχείων των σωματείων σε ψηφιακή πλατφόρμα της Εφορίας, ζητά ο κ. καθηγητής. Ποιος να ξεροβήχει άραγε με την ανάρτηση: «αυτό πια το κόλπο της δήθεν “κλοπής” των βιβλίων των ταμείων διαφόρων σωματείων, όταν κάποιοι θέλουν να συγκαλύψουν τις οικονομικές τους ατασθαλίες (που με τα λεφτά των μελών μετατρέπει σκώληκες σε μεταξοσκώληκες) έχει καταντήσει αηδία»;
  • «Κάλιο δυο κακοί παρά ένας και αντρειωμένος» έχει ως μαντινάδα ο θυμόσοφος Κρητικός λαός. Την ίδια μαντινάδα σιγοτραγουδούν οι ηλεκτρολόγοι, που ζητούν από την «Δοξάστε με» να σταματήσει να τους «έχει στο μάτι» και να λέει τα διάφορα δεξιά και αριστερά. Σε συγκρουσιακή τροχιά το εσωτερικό τοπίο στο διοικητήριο. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
  • Η προσπάθεια του «Απεταξάμην τον παραιτηθέντα από το πρώην Συντάσσομαι» θα μπορούσε να είναι η κεντρική ιδέα της συνέντευξης του επικεφαλής της ανάσας. Μάλιστα, όπως σχολίασαν οι της συμπολίτευσης, η επίθεση στον πρώην γιατρό-δήμαρχο πέρασε στα ψιλά από το «παρεάκι» που επικαλείται συχνά ο Ντόκεν. Δεν έγινε ούτε μία αναφορά, ούτε έτσι για τους (υποχθόνιους) τύπους, βρε αδερφέ.
  • Κουίζ: Για ποιον χτυπούσε η καμπάνα όταν μιλούσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου για τη ΜΟΔ και για το ημιτελές έργο της αποχέτευσης του Μελισσοχωρίου που στα χαρτιά φαινόταν …τελειωμένο; Μήπως τελικά έριχνε αλλού τα βέλη του ο Παντελής Τσακίρης και όχι στον γιατρό όπως πίστεψαν όλοι; (Συνεχίζεται)
  • Ένα troll -διαφορετικό από τα άλλα- χτυπάει στην καρδιά του Ωραιοκάστρου παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς των …νομικών της δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης. Για μερικούς είναι σοβαρό και δε σηκώνει τρολιές το θέμα, ιδίως αν το βιώνεις την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου!

ΥΓ

  • Άβερελ, υπάρχει δηλαδή περίπτωση να δεσμευτούν οι λογαριασμοί Νομικού Προσώπου του Δήμου μέσα στο επόμενο 15ήμερο, αν…

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,