Αδειάζει τον H. Ζιακούλη για τις χωματερές ο Π. Τσακίρης;

Η πρόσφατη δήλωση του δημάρχου Παντελή Τσακίρη σχετικά με τους διάσπαρτους σκουπιδότοπους στον δήμο Ωραιοκάστρου, ότι δηλαδή είναι αποφασισμένος να βάλει «ένα τέλος στη ντροπή των παράνομων χωματερών που είχαν αναπτυχθεί στον δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια», για πολλούς ερμηνεύεται ότι κρύβει έναν δυσάρεστο για τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού υπαινιγμό.

Είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου φαίνεται να «αδειάζει» τον πρώην αντιδήμαρχο καθαριότητας -επί εποχής Αστέριου Γαβότση- Ηλία Ζιακούλη, σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο για τη διοίκηση Τσακίρη καθώς κρίνονται οι πρώτοι έξι μήνες στο τιμόνι του δήμου.

Σημειώνεται εδώ, πως ο νυν αντιδήμαρχος Πολιτισμού Η. Ζιακούλης είχε δεχθεί στο παρελθόν σκληρή κριτική, τόσο για τη δημιουργία διάσπαρτων χωματερών στον δήμο Ωραιοκάστρου και για τα λεγόμενα «πράσινα σημεία» που ποτέ δεν έγιναν, όσο και για τις φερόμενες ελλιπείς παροχές υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες.

Εδώ λοιπόν τίθεται το ερώτημα αν οι δηλώσεις του Παντελή Τσακίρη προμηνύουν ενδεχόμενες αλλαγές που αφορούν τον Ηλία Ζιακούλη, ενόψει «ανασχηματισμού». Οψόμεθα…

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: