Οι 16 της “Πολιτείας με Όραμα” εκλέγουν την Πέμπτη τον νέο μεταβατικό δήμαρχο

Στην ειδική συνεδρίαση της Πέμπτης θα γίνει τελικά η εκλογή του νέου υπηρεσιακού δημάρχου Ωραιοκάστρου, ο οποίος θα καθίσει στο τιμόνι του δήμου μέχρι τις 31 Αυγούστου, οπότε και θα αναλάβει η νέα διοίκηση με επικεφαλής τον κ. Παντελή Τσακίρη. Μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση και ταυτόχρονη αποχώρηση από την ηγεσία της παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» του κ. Αστέριου Γαβότση αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου και την επικράτηση του κ. Τσακίρη με ποσοστό 69,27%, οι 16 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» θα κληθούν να επιλέξουν με μυστική ψηφοφορία τον υπηρεσιακό δήμαρχο. 

Ο εκτελών χρέη δημάρχου και πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες που απαιτούνται και το βράδυ της Πέμπτης (8 η ώρα) θα ηγηθεί της ειδικής συνεδρίασης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να εκλεγεί ο μεταβατικός δήμαρχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μόνος που έχει εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για τη «θέση» είναι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Περιβάλλοντος, Ηλίας Ζιακούλης, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχουν «εκπλήξεις» της τελευταίας στιγμής.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: