Πολιτεία με Όραμα: Όχι στην καύση απορριμάτων στο “ΤΙΤΑΝ”

Την αντίθεσή τους στην καύση απορριμάτων στο “ΤΙΤΑΝ” εκφράζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Πολιτεία με Όραμα”, Χρήστος Τερζής, Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, Ηλίας Ζιακούλης και Δαμιανός Ιωσηφίδης.

«Καλούμε» όπως τονίζουν «τους αρμόδιους να αποτρέψουν αυτήν την εγκληματική ενέργεια και δηλώνουμε σε κάθε περίπτωση έτοιμοι για περισσότερες κινητοποιήσεις».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, στέκονται στο πλευρό του δημάρχου Παντελή Τσακίρη, στον αγώνα που δίνει ενώ δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

«Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της “Πολιτείας με Όραμα” δηλώνουμε την αντίθεσή μας ως προς την καύση απορριμμάτων στο “ΤΙΤΑΝ” Θεσσαλονίκης και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που δίνει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Θεωρούμε πως η καύση των σκουπιδιών θα υποβαθμίσει το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής στους δήμους που γειτνιάζουν με το «ΤΙΤΑΝ» κι όχι μόνο. Καλούμε τους αρμόδιους να αποτρέψουν αυτήν την εγκληματική ενέργεια και δηλώνουμε σε κάθε περίπτωση έτοιμοι για περισσότερες κινητοποιήσεις .»

ΤΕΡΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,