Νέα «δια περιφοράς» συνεδρίαση του ΔΣ Ωραιοκάστρου

Με 11 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου. Η προγραμματισμένη συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς, όπως προβλέπεται και στην σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο θέματα:

α) Η σύμβαση μεταξύ της  Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης και Δήμου Ωραιοκάστρου για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στους οικισμούς Λητής, Δρυμού και ενός …μέρους (;) Μελισσοχωρίου, προϋπολογισμού 2.950.000 ευρώ, καθώς και το «Έργα αποχέτευσης οικισμών Μεσαίου και Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου Ωραιοκάστρου», προϋπολογισμού 4.980.000,00 ευρώ.

και β) Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη του κληροδοτήματος της Σταυρούλας Παπέ με σκοπό τη σύσταση κοινωφελούς ιδρύματος με την επωνυμία «Δημήτριος και Μαγδαληνή Παπέ» και σκοπό την περίθαλψη απόρων γερόντων και σε περίπτωση αποδοχής, τη λήψη απόφασης για την εξουσιοδότηση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου να υπογράψει τη σχετική συμβολαιογραφική πράξη αποδοχής κληρονομιάς και να μεριμνήσει για τη μεταγραφή αυτής στο Υποθηκοφυλακείο.

6_taktiki_prosklhsh_dhmot_symvoulio_08-04-2020-2

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,