you did not know and you did not ask

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

-Φωτό εκδοχή: «Μακριά απ’ τον κώ@* μας κι ας είναι και ένα μέτρο» φαίνεται να λέει με ευγένεια και αβρότητα ο ένας αντιδήμαρχος στον άλλο. Και στο βάθος διακρίνεται ο Διαμαντής (όχι ο όφις, στο office του παραιτηθέντα Mayor).

………………..

-Ο τέως δήμαρχος μας το είπε ξεκάθαρα: Πως η παράταξη πρέπει να διαλυθεί ΤΩΡΑ. Πως εκείνος ήταν η όλη παράταξη. Πως θα νιώσουν την οργή του όσοι προσπαθήσουν να απαξιώσουν το έργο της μέχρι τώρα διοίκησης. Πως δεν πρόκειται να ορκιστεί τον Σεπτέμβρη. Ως εδώ, τα άλλα δε γράφονται. Προς το παρόν.

………………..

-Υψηλές οι προσδοκίες για τον δήμαρχο της καρδιάς μας στην πρόσφατη ενημερωτική συνάντηση νεοεκλεγέντων δημάρχων. Η κάμερα περίμενε και πήρε την ΠΡΩΤΗ δήλωση από τον δικό μας Παντελή, την ώρα που έμπαινε στην συνάντηση. Τι λέει ο σοφός λαός μας; Καλό το σπίτι, μα στραβό το τζάκι (στο δημαρχείο). Οψόμεθα μέχρι τον Σεπτέμβρη.

………………..

-Ο Πάνος (όχι ο Καμμένος) ανεβασμένος (και αυτός;) στα κάγκελα. Σου λέει, έχει γούστο να ψάχνουμε καταστατικό μέχρι το «23» για την (όποια) διαδοχή και να ορκιστεί πάλι ο παλιός και να έχουμε μια μερίδα από τα ίδια στην απέξω. Αναζητείται για κοινοποίηση στο facebook προεκλογικό καταγγελτικό βιντεάκι με τον τίτλο: «Really, George»; (Clooney)

………………..

-Πλήγμα θεωρείται για την ελληνική πλευρά η αποτυχία του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου Θόδωρου, να επανεκλεγεί στις ΗΠΑ, ως πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, εξαιτίας της σφοδρής και σκληρής επίθεσης που δέχτηκε από τον μαινόμενο Αστέρη. Έτσι ο άνθρωπος αναγκάστηκε δυστυχώς να κατέβει στη Β’, να σπάσει το φράγμα των 31.000 ψήφων, να σαρώσει και να αναλάβει το ΜΑΚ-ΘΡΑΚ. Τέτοια κατάντια.

………………..

-Από τη Rome της Ιταλίας ο αντιδήμαρχος Οικονομικού – Διοικητικού της νέας διοίκησης; Όχι, από τη Roma της γωνίας. Καρατσεκαρισμένο και «κλειδωμένο». Τώρα ψάχνουν για ειδικό σύμβουλο Οικονομικών, ο οποίος πρέπει να είναι και τεχνοκράτης, να είναι και οικονομολόγος, να έχει δώσει και δείγματα γραφής, να είναι και πετυχημένος, να είναι και φίλος, να είναι και αδερφός.

………………..

-Οι πληροφορίες που λένε ότι τέως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, εθεάθη σε κομματική προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, την οποία ΝΔ είχε καταγγείλει για κομματικές μεθοδεύσεις υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου, ελέγχονται ως ανακριβείς και χρεώνονται στις υπερβολές του κιτρίνου Τύπου.

…………………

-Κακά τα ψέμματα, ο δικός μας ο δήμος μαζί με τον γ.γ σάρωσε και έφερε πάνω από 45 εκατ. ΕΣΠΑ στον δήμο Ωραιοκάστρου, ενώ άλλοι, σε άλλους γειτονικούς με το ζόρι τους έφεραν 1 εκατ. και αυτό μετά από …κρεβατομουρμούρα.

………………..

-Μα ο Ανέστης δε συνεργάστηκε στην ίδια παράταξη με τον Δημήτρη, ο οποίος ήταν παλιά με τον Αστέριο, που τα έχει βάλει τώρα με τον Παντελή, που είχε κατέβει με την ίδια παράταξη με τον Γιώργο; Τάτσι – Μήτσι – Κώτσι. Το να ψάχνεις για πολιτικές διαφορές μεταξύ των συνεργατών, δεν είναι πολύ κουραστικό (και μάταιο) πράγμα;

ΥΓ
Άβερελ, όπως είπε και ο πρώην, κατά τον Ραν-Ταν-Πλάν πρόκειται για μία διάνοια. Αλλά μόνο γι’ αυτόν, όχι για τον Τσακίρη.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon