«Τριγμοί» στην παράταξη Τσακίρη…

Τη συνοχή της διοίκησης Τσακίρη φαίνεται να κλονίζει το ενδοπαραταξιακό «σίριαλ» των τελευταίων μηνών στο τοπικό συμβούλιο του Ωραιοκάστρου, με κατηγορίες, φωνασκίες, αντεγκλήσεις, που δεν εκπλήσσουν πια κανέναν και δίνουν μόνο «τροφή» στο παρασκήνιο των «Πρωταγωνιστών» αλλά και της αντιπολίτευσης, η οποία «τρίβει» αυτάρεσκα τα χέρια της.

«Κερασάκι στην τούρτα» ήταν η ολομέτωπη, δημόσια και σκληρή «επίθεση» -που για πολλούς αγγίζει τα όρια της προσωπικής εμπάθειας- της αντιπροέδρου του Τοπικού Ωραιοκάστρου, Μαρίας Τοψή, προς την πρώτη σε ψήφους, Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου, Μαρίας Αραμπατζίδου.

Η κ. Τοψή εκπροσωπώντας (όπως τουλάχιστον φαίνεται μέσα από αναφορές σε επιστολή της) και τα υπόλοιπα μέλη του Τοπικού, κατηγόρησε την κ. Αραμπατζίδου για αγενή, ειρωνική, εριστική συμπεριφορά και για τους 9 μήνες -έως τώρα- θητείας της ως επικεφαλής του Τοπικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου.

Ακόμα, της επέρριψε ευθύνες, για λάθος χειρισμούς σε θέματα που αφορούσαν τη συνεργασία της διοίκησης Τσακίρη με τον Ε.Σ.Ω, για άγνοια των θεμάτων, για προσωπική προβολή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε …υπόνοιες κακοδιαχείρισης(!) χρημάτων.

Αυτά, και ένα σωρό άλλα πολλά αναφέρει στην επιστολή της η αντιπρόεδρος του Τοπικού, επιστολή την οποία έστειλε τόσο στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, όσο και στην πρόεδρο του ΔΣ, Λία Δρόσου, με την «παράκληση να αναγνωστεί στο δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020», πράγμα που φυσικά δεν έγινε.

Οι «κατά ριπάς» στοχευμένες βολές Τοψή σε Αραμπατζίδου μόνο τυχαίες δεν είναι για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Από την αρχή της θητείας του τοπικού -οπότε και ανέλαβε την αντιπροεδρία η κ. Τοψή μετά από τον δεύτερο σε ψήφους Γ. Ατματζίδη- υπάρχει αυτή η ενδοπαραταξιακή «κόντρα».

Ωστόσο, το ερώτημα που τίθεται τώρα, είναι, αν έχει αρχίσει να κλονίζεται η ενότητα της παράταξης του Παντελή Τσακίρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τη διοίκηση, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου φέρεται έντονα ενοχλημένος από την τροπή που έχει πάρει αυτή η ανεξέλεγκτη ενδοπαραταξιακή κόντρα.  Όμως δεν είναι και λίγοι αυτοί που καταλογίζουν στον κ. Τσακίρη αδυναμία και έλλειψη πολιτικής βούλησης να τακτοποιήσει τα του οίκου του και να ελέγξει την ομάδα του. Πράγμα που δεν τον «κολακεύει» καθόλου.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,