Γρ. Εδιρνέλης: Ούτε μια φτυαριά από την «ΚΑΜΑΡΑ»

Ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύη Ανατροπή» ξεκαθάρισε τη στάση της δημοτικής του παράταξης: ούτε μια φτυαριά από την «ΚΑΜΑΡΑ».

«Το περιβάλλον του Δρυμού είναι ήδη επιβαρυμένο από τα υφιστάμενα λατομεία που υπάρχουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Εδιρνέλης στο Polites Oraiokastrou, μετά τη σημερινή του συνάντηση με τον πρόεδρο του τοπικού Δρυμού Κώστα Πατσαλά, τονίζοντας ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν μαζί με την τοπική κοινωνία, προκειμένου να εμποδίσουν όποιον αποπειραθεί να μπει σε ξένη ιδιοκτησία.

Ο Γρηγόρης Εδιρνέλης μαζί με τον Κώστα Πατσαλά

«Το περιβάλλον του Δρυμού είναι ήδη επιβαρυμένο από τα υφιστάμενα λατομεία που υπάρχουν. Το δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει ξεκάθαρη θέση, είναι κατά της παραχώρησης και αν η Περιφέρεια επιθυμεί να συνεχιστεί ο άξονας που είναι πραγματικά εθνικής στρατηγικής σημασίας, να πληρώσει η ίδια εξ ιδίων, και έτσι να συνεχιστεί το έργο. Όχι όμως σε βάρος της τοπικής κοινωνίας του Δρυμού. Σε καμιά περίπτωση» ανέφερε ο κ. Εδιρνέλης.

Ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Άγγελος Θεμελής

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Άγγελος Θεμελής, ο οποίος στη συνάντηση με τον κ Πατσαλά, ξεκαθάρισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε μία νέα περιβαλλοντική επιβάρυνση στον Δρυμό. Μάλιστα ζήτησε από τον πρόεδρο του Τοπικού Δρυμού να τοποθετηθεί στο επόμενο ΔΣ του Ωραιοκάστρου.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,