Χρ. Τερζής για δανειοθάλαμο Δρυμού: Δεν με ενημέρωσε ο πρόεδρος του Τοπικού!

Έκπληξη και απορία εκφράζει ο επικεφαλής της «Πολιτεία με Όραμα», Χρήστος Τερζής, γιατί ο πρόεδρος του Τοπικού Δρυμού, Κώστας Πατσαλάς, δεν έχει επικοινωνήσει (;) -ως όφειλε- μέχρι σήμερα μαζί του για ενημέρωση – συνάντηση σχετικά με το θέμα του δανειοθαλάμου στον Δρυμό, όπως ακριβώς έκανε με όλους τους άλλους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Ωραιοκάστρου.

Αφού ξεκαθάρισε τη θέση της παράταξης για το μείζων θέμα του νέου λατομείου, πως «είναι ξεκάθαρη και από το παρελθόν, ουδέποτε θα επιτρέψουμε εμείς να γίνει τέτοιου είδους χρήση δανειοθαλάμου στην συγκεκριμένη περιοχή», ο δημοτικός σύμβουλος συνέχισε:
«Δεν με έχει ενημερώσει ο πρόεδρος και δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε με τους αρχηγούς άλλων παρατάξεων. Απορώ πως δεν ξεκίνησε ιεραρχικά από την «αξιωματική αντιπολίτευση», δηλαδή από τον συνδυασμό μας, που είμαι επικεφαλής εγώ».

Σε ερώτηση πως πιθανόν να ερμηνεύει τη μέχρι στιγμής στάση του προέδρου Τοπικού Δρυμού, Κώστα Πατσαλά, ο κ Τερζής απάντησε:

«Ενδεχομένως, βέβαια βαρύ θα είναι αυτό που θα πω, ενδεχομένως να οδηγείται από συμβουλές του πρώην δημάρχου, του κ. Γαβότση. Και αυτό είναι απαράδεκτο. Για τον πρόεδρο που γνωρίζω καλά ότι έχει αρχές και έχει άποψη.»

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,