1ος Χρόνος Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα γιορτάσαμε, έναν χρόνο από την γέννηση της Ενωτικής κίνησης πολιτών Δρυμού ! Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού είναι η παράταξη που δημιουργήθηκε το 2019 με μοναδικό στόχο και όραμα να διεκδικεί με περισσότερη “ένταση” αυτά που πραγματικά αξίζει ο Δρυμός, να καταθέτει προτάσεις και λύσεις τεκμηριωμένες, καταρτίζοντας και καταθέτοντας μελέτες με επιστημονικό υπόβαθρο για την πρόοδο και την ανάπτυξη του χωριού μας, καθώς στα σπάργανα της παράταξης υπάρχουν μέλη με τεχνικό επιστημονικό υπόβαθρο που εθελοντικά προσφέρουν τις γνώσεις τους για έναν καλύτερο Δρυμό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος όπως και σήμερα, ώστε στο τέλος της τετραετίας να είμαστε όλοι εμείς που συμμετέχουμε στην Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού υπερήφανοι, με καθαρή την συνείδηση μας ότι προσφέραμε κάτι για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.

Επιθυμούμε με το έργο μας, ακόμη και αυτοί που μας “κοιτούν” διστακτικά και δύσπιστα, άλλωστε είναι φυσιολογικό αφού τόσα χρόνια ακούγαμε όλοι μας μόνο παχιά λόγια και υποσχέσεις, να έρθουν κοντά μας και άλλοι συμπολίτες μας, για να αλλάξουμε προς το καλύτερο αυτό τον τόπο. Τέλος τα λόγια, μόνο πράξεις ! Στοίχημα της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού είναι να το αποδείξουμε ! Συνεχίζουμε με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας !

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: