Μπαίνουν (ξανά) κολωνάκια στην Κομνηνών για την παράνομη στάθμευση

Στην τοποθέτηση σιδερένιων κολωνακίων ή …κάγκελων (όπως αυτά στην οδό Τσιμισκή) για την αποτροπή της παράνομης και ανεξέλεγκτης στάθμευσης στα πεζοδρόμια της οδού Κομνηνών πρόκειται να προχωρήσει η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του δήμου Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου, Χαράλαμπου Καζαντζίδη στο Polites Oraiokastrou : «Με αυτό τον τρόπο διευκολύνουμε τους πεζούς, τις μητέρες που κινούνται με καροτσάκια, συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, ενώ προχωράμε ταυτόχρονα και στην αποσυμφόρηση ενός κεντρικότατου δρόμου του Ωραιοκάστρου, που περνά μάλιστα και λεωφορείο της γραμμής.»

«Τα κολωνάκια» συνέχισε ο κ. Καζαντζίδης «θα έχουν περίπου ένα μέτρο απόσταση το ένα από το άλλο, έτσι ώστε, από τη μία να μη δημιουργούνται προβλήματα σε πεζούς και καταστήματα, και από την άλλη, να μην επιτρέπουν στους οδηγούς να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους ένθεν κακείθεν του δρόμου, το γνωστό σε όλους μας «για 5 λεπτά».

Σημειώνεται πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παρόμοια προσπάθεια για να δοθεί λύση στην παράνομη στάθμευση επί της συγκεκριμένης οδού.

Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια: «Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό [ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)] για την ανάθεση του έργου «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΜΝΗΝΩΝ», με προϋπολογισμό 24.800,00 €.»

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,