ΚΕΔΕ και «My Market» στο πλευρό του δήμου Ωραιοκάστρου

Στο πλευρό του δήμου Ωραιοκάστρου, με σκοπό την υποστήριξη πολιτών που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες, τίθενται εμπράκτως η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο όμιλος καταστημάτων «My Market».

Σήμερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο της «Συμμαχίας Ευθύνης και Αλληλεγγύης» της ΚΕΔΕ με τη «My Market», παραδόθηκαν στον δήμο Ωραιοκάστρου μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του, οι οποίες στην παρούσα δύσκολη συγκυρία έχουν διευρυνθεί, ώστε κανένας ευάλωτος πολίτης να μη μείνει χωρίς βοήθεια.

«Η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με τον όμιλο ‘My Market’ ανέπτυξε αυτήν την πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Πρόκειται για μια ‘συμμαχία κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης’, η οποία στηρίζει δήμους σε όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκες στις κοινωνικές δομές τους. Ο δήμος Ωραιοκάστρου αναπτύσσει μια πολύ μεγάλη δράση για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων κι επομένως η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το ‘My Market’ δεν θα μπορούσε παρά να ανταποκριθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιάννης Καραγιάννης, τονίζοντας: «Η ΚΕΔΕ νιώθει δικαιωμένη από την προσπάθεια που έγινε όλους αυτούς τους μήνες μέσα από τη συνεργασία με μεγάλες εταιρείες στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στηρίξαμε κοινωνικά παντοπωλεία, στηρίξαμε ευπαθείς ομάδες, στηρίξαμε συμπολίτες μας που βρέθηκαν μέσα στην κρίση της πανδημίας. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί μεθοδικά και πάντα για το καλό των τοπικών κοινωνιών».

Από την πλευρά του ο περιφερειακός διευθυντής της «My Market» Γιάννης Ιωαννίδης επεσήμανε ότι η εταιρεία ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα που της απηύθυνε η ΚΕΔΕ για την υποστήριξη πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. «Η εταιρεία μας είναι πανελλαδικής εμβέλειας, έχει χιλιάδες εργαζόμενους και θεωρεί χρέος της να είναι παρούσα σε τέτοιου είδους καλέσματα», σημείωσε ο κ. Ιωαννίδης.

Τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον όμιλο καταστημάτων «My Market» αλλά και προς την ΚΕΔΕ απηύθυνε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

«Όταν γίνεται αντιληπτό ότι οι μεγάλες εταιρείες οφείλουν να βάλουν πλάτη, για να ξεπεράσουμε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα, τότε τους αξίζουν τα εύσημα. Ευχαριστώ θερμά και την ΚΕΔΕ, η οποία συντονίζει όλη αυτήν την προσπάθεια προς μια κατεύθυνση τελικά να εξέλθουμε από την κρίση και να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα, την οποία τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η χώρα», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Χριστίνα Ζάπρα σημείωσε ότι τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που παραδόθηκαν θα προσφερθούν  στις πάνω από 200 οικογένειες που εξυπηρετούνται μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Ωραιοκάστρου.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,