2ο Δημοτικό Παλαιοκάστρου: Αφαίρεσαν βάνες από τις βρύσες – έκαναν ζημιές στις βάνες ύδρευσης στα φρεάτια

Μικρές υλικές ζημιές καταγράφονται καθημερινά στα δημοτικά σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου. Αυτή τη φορά ήταν η …σειρά 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου.

Σύμφωνα με την υποδιευθύντρια και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου, Βάσω Λύσσα, άγνωστοι χθες το βράδυ αφαίρεσαν όλες τις βάνες από τις βρύσες που πίνουν τα παιδιά νερό, σήκωσαν τα καπάκια από τα φρεάτια και προξένησαν ζημιές και στις βάνες υδροδότησης, με αποτέλεσμα να μην έχει σήμερα νερό το σχολείο.

Δυστυχώς, όπως τονίζει η κα Λύσσα, το φαινόμενο των μικρο – καταστροφών στο σχολείο παρουσιάζεται όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, όπως είπε στο polites oraiokastrou, εκπαιδευτικοί και μαθητές «δημιουργούν» για ασφάλεια έναν νέο, μεγαλύτερο μαθητικό λαχανόκηπο, αυτή τη φορά όμως στον Δημοτικό Λαχανόκηπο, αφού αυτός που υπάρχει στο σχολείο έχει καταστραφεί από αγνώστους τρεις φορές.

Σημειώνεται πως λειτουργεί το 1/3 των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου, αφού έχουν ανοίξει οι πόρτες (από την περασμένη Δευτέρα) για τους μαθητές του 3ο Γυμνασίου Ωραιοκάστρου.  

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,