Αλλαγή φρουράς στο γραφείο τύπου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Στα χέρια του έμπειρου δημοσιογράφου Θάνου Χερχελετζή φαίνεται να περνάει η λειτουργία του Γραφείου Τύπου Δήμου Ωραιοκάστρου, μετά την αποχώρηση -για επαγγελματικούς λόγους- της εξαίρετης συναδέλφου Βαρβάρας Ζούκα, τακτικού μέλους της ΕΣHΕΜ-Θ.

Ο Θάνος Χερχελετζής, επίσης τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης, ξεκίνησε την καριέρα του στη δημοσιογραφία το 1998, όταν άρχισε να εργάζεται στις ιστορικές εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη».

Διακρίθηκε στο ελεύθερο, δικαστικό και στρατιωτικό ρεπορτάζ. Τα χρόνια που ακολούθησαν εργάστηκε στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Τύπος Θεσσαλονίκης» καθώς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, TV100 και Cosmos TV, ενώ ήταν από τους πρώτους δημοσιογράφους που στελέχωσαν το 2011 την ενημερωτική ιστοσελίδα «thestival.gr».

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι επικεφαλής της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Thesstoday.gr», που πλέον συγκαταλέγεται μέσα στις πέντε πρώτες πιο πετυχημένες και έγκυρες ενημερωτικές ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,