Ενημέρωση για το πλιάτσικο στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ωραιοκάστρου -επί της οδού Αεροδρομίου- είχε νωρίς το πρωί ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α.», Παντελής Σκαρλάτος, από την αρμόδια αντιδημαρχία του Δήμου Ωραιοκάστρου, μετά το ρεπορτάζ του περασμένου Σαββάτου από το Polites Oraiokastrou. (https://politesoraiokastrou.gr/?p=5885)
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σκαρλάτος πραγματοποίησε αυτοψία στον ευρύτερο χώρο του αμαξοστασίου, όπου ιδίοις όμμασι, διαπίστωσε τις κλοπές των πανάκριβων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων (εγκεφάλους) από δύο απορριμματοφόρα.
Την ίδια ώρα έθεσε θέμα φύλαξης του χώρου, ο οποίος μοιάζει με «ξέφραγο αμπέλι» αν κρίνει κανείς πόσο «εύκολα» μπορεί κάποιος να αφαιρέσει εξαρτήματα χιλιάδων ευρώ από ολοκαίνουργια μηχανήματα σταθμευμένα σε δημοτικό χώρο.
Σημειώνεται ότι τις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Δήμου Ωραιοκάστρου διέρρηξαν άγνωστοι, κατά τη διάρκεια της νύχτας της περασμένης Τετάρτης. Η αστυνομία ενημερώθηκε την επόμενη ημέρα και ερευνά το θέμα.
(photo: google earth)
