Το μεγάλο στοίχημα για το δημοτικό κολυμβητήριο του Ωραιοκάστρου

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η συνεχής, αδιάλειπτη και ομαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου όλο τον χρόνο. Δηλαδή, να ανοίξει τον ερχόμενο Μάιο και να μην κλείσει ξανά» τόνισε στο Polites Oraiokastrou ο νέος υπεύθυνος λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου, Γιώργος Κασιδερόπουλος, δίνοντας ταυτόχρονα και το στίγμα της διοίκησης: «Αθλητικές Δράσεις Εξωστρέφειας».

Το «στολίδι» του Ωραιοκάστρου, το δημοτικό κολυμβητήριο με την πισίνα των ολυμπιακών διαστάσεων, άνοιξε ανακαινισμένο τις «πύλες» του για το κοινό, ενώ φιλοδοξεί του χρόνου να «υπηρετεί» τους πολίτες χειμώνα καλοκαίρι, με σκέπαστρο.

Για φέτος πάντως, αξιοποιώντας η διεύθυνση το lockdown λόγω της πανδημίας, προχώρησε στη λειτουργική αναβάθμισή του για την ακόμα πιο ασφαλή χρήση από τους αθλούμενους πολίτες, όπως επίσης και σε «στοχευμένες» παρεμβάσεις μέσα στα αποδυτήρια, με ξεχωριστούς χώρους ενηλίκων και ανηλίκων, λαμβάνοντας υπόψη τοποθετήσεις-προτάσεις δημοτικών συμβούλων π.χ. Άγγελου Πανούση. Ακόμα το σοβάτισαν το έβαψαν, το απολύμαναν, το έκαναν «καινούργιο».

«Είναι ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο για τον τόπο αλλά και για ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη» είπε ο κ. Κασιδερόπουλος και συνέχισε: «Σκοπός μας πέρα από τη συνεχή και κυρίως ασφαλή λειτουργία του για τους δημότες, πάντα βεβαίως υπό την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής λόγο κορονοϊού, είναι και η δημιουργία αθλητικών events στην πισίνα. Αλλά επιτρέψτε μου ακόμα να μην αποκαλύψω τίποτα» κατέληξε ο νέος διευθυντής λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Σημειώνεται, ότι πρόσφατα γυρίστηκε ένα βίντεο κλιπ παρουσίασης του δημοτικού κολυμβητηρίου του Δήμου Ωραιοκάστρου, το οποίο πολύ σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,