Χορηγία 3.000 εμφιαλωμένων μπουκαλιών νερού για τους μαθητές των πανελληνίων

Την ευγενική πρωτοβουλία να χορηγήσουν στο δήμο Ωραιοκάστρου συνολικά 3.000 μπουκαλάκια εμφιαλωμένου νερό, προκειμένου να διατεθούν στις μαθήτριες και τους μαθητές του δήμου που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, είχαν οι εταιρείες “Διαμαντίδης S.A. Έπιπλα” και “Electra Furniture”.

Με μέριμνα της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου, Λίας Δρόσου, τα μπουκαλάκια με νερό παραδόθηκαν τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στις διευθύνσεις των σχολείων που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα.

Από σήμερα, 15 Ιουνίου μέχρι και την ολοκλήρωση των εξετάσεων, τα μπουκαλάκια με νερό θα διατίθενται σε καθημερινή βάση στις μαθήτριες και τους μαθητές.

«Είναι πολύ σημαντικό εταιρείες να αναλαμβάνουν και να υλοποιούν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.  Ειδικά φέτος λόγω των μέτρων που λήφθηκαν για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας Covid-19 και είναι κλειστά τα κυλικεία των σχολείων, οι δύο εταιρείες έρχονται με τη γενναιόδωρη πράξη τους να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό των μαθητών μας. Τους ευχαριστούμε θερμά», τόνισε η κ. Δρόσου.

(φωτό αρχείο)

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,