Μοντέρνα Τέχνη και έντονα χρώματα από τη Βικτωρία Γεράκη

Η τέχνη της μοντέρνας ζωγραφικής ήταν αυτή που κέρδισε τελικά τη Βικτωρία Γεράκη, η οποία βυθισμένη, πλέον, στην «καρδιά» των έντονων χρωμάτων, παρουσίασε χθες το απόγευμα τη δεύτερη ατομική της Έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, εκτός των απαραίτητων στιγμιαίων φωτογραφικών κλικ, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν από κοντά επιλεγμένα έργα με μοντέρνα και αφαιρετικά στοιχεία, φιλοτεχνημένα με ακρυλικά «δυνατά» χρώματα πάνω σε καμβά.

Η εκδήλωση Τέχνης στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου περιλάμβανε επίσης και την έκθεση μοναδικών έργων γλυπτικής που μαγνήτισαν τα βλέμματα, ενός ιδιαίτερου Αρμένιου καλλιτέχνη, του Aram Toros.

Το «παρών» στην εκδήλωση Τέχνης έδωσε πλήθος κόσμου καθώς και: ο Γάλλος Πρόξενος Philippe Ray, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ευόσμου Φωτεινή Πεσματζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σωτήρης Νικολαΐδης, η Τοπική Σύμβουλος Νίνα Χαρατσίδου, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε Κώστας Αμανατιάδης, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Ωραιοκάστρου όπως ο Παντελής Σκαρλάτος (αν.α.σ.α.) και ο Ανέστης Πολυχρονίδης (Συνεργασία τώρα) καθώς και μέλη του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Βορείου Ελλάδος, του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος και της ομάδας εικαστικών «Επίμονη Τέχνη».

Η Βικτωρία Γεράκη ξεκίνησε ως αυτοδίδακτη αλλά ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στη ζωγραφική σε Εργαστήρι Καλών Τεχνών, ενώ έχει συμμετάσχει σε μια σειρά ομαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Aram Toros είναι απόφοιτος σχολής Καλών Τεχνών του Ερεβάν. Από το 1997 ζει στην Ελλάδα με την οικογένειά του, ενώ επίσης έχει συμμετάσχει σε μια σειρά ομαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επιμέλεια Έκθεσης: Βικτωρία Γεράκη

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,