ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες ντροπής στα Κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου

  • Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στα Κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου.

Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια αντιδημαρχία Καθημερινότητας για τις εικόνες ντροπής που αντίκρισε η αντιπολίτευση σε αυτοψία που πραγματοποίησε στον χώρο χθες το απόγευμα, και έσπευσε σήμερα νωρίς το πρωί, έστω και εκ των υστέρων, να συμμαζέψει τα πράγματα.

Το μικρό κτίσμα στην είσοδο των Κοιμητηρίων Ωραιοκάστρου

Μία εικόνα χίλιες λέξεις!

Θλιβερή χαρακτήρισε ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α.», Παντελής Σκαρλάτος, την κατάσταση που επικρατεί στο μοναδικό κτίσμα που υπάρχει μέσα στο νεκροταφείο, που υποτίθεται πως λειτουργεί ως η «καρδιά» του κεντρικού Κοιμητηρίου του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ τις απίστευτες εικόνες

Τίποτα δεν θυμίζει «δωμάτιο». Βρωμιά και δυσωδία, πεταμένα πράγματα παντού  που κάνει τον χώρο ασφυκτικό, συσκευασίες αντικειμένων, εφημερίδες, παλιά και φθαρμένα ρούχα, κουτάκια…

Για απίστευτες καταστάσεις μίλησε ο κ. Σκαρλάτος

Παντελής Σκαρλάτος – επικεφαλής “αν.α.σ.α.”

Αγριόχορτα, κλαδιά, φύλλα παντού. Ένα Κοιμητήριο χωρίς περίφραξη με τα ζώα να …σκάβουν τους τάφους όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Ζώα έχουν σκάψει τάφους
Αγριόχορτα και πευκοβελόνες παντού
Χώματα
Πεσμένη περίφραξη
Ο Τοπικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου Μάξιμος Αλευράς

Σήμερα πήραν «φωτιά» οι σκούπες

Σήμερα το πρωί συνεργεία της αντιδημαρχίας Καθημερινότητας έσπευσαν να καθαρίσουν τους χώρους στα Κοιμητήρια και βγήκε Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Συνεχίζουμε να διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό: Εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας στα Κοιμητήρια Ωραιοκάστρου

Νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και φροντίζουμε καθημερινά να τον διατηρούμε καθαρό. Με αυτό το σκεπτικό και κατόπιν εντολής του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς συντονισμένες δράσεις καθαριότητας σε όλες τις περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου.

Από νωρίς σήμερα το πρωί εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου, προχώρησαν σε εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας στα Κοιμητήρια.

Έκοψαν τα αγριόχορτα ανάμεσα από τα μνήματα, σκούπισαν και καθάρισαν τους διαδρόμους και στη συνέχεια προχώρησαν στην πλύση τους με τη χρήση της υδροφόρας του δήμου Ωραιοκάστρου.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι έκοψαν κυπαρίσσια που είχαν ξεραθεί και υπήρχε κίνδυνος να ξεριζωθούν.”

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,