Αγγ. Θεμελής προς ΔΣ & πρόεδρο ΔΕΥΑΩ: Τί κάνετε για το νερό και τις περιουσίες των κατoίκων;

(φωτό από την πρόσφατη γεώτρηση στη Νεοχωρούδα)

Δύο καίρια ερωτήματα θέτει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Άγγελος Θεμελής, τόσο στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΩ, Σταύρο Μαρμαρίδη όσο και στο υπόλοιπο ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης

Συγκεκριμένα ο κ. Θεμελής αναφέρει ότι : «σε επίσκεψή μου στο Δ.Δ. Δρυμού στις 30-6-2020 διαπίστωσα, εκτός των άλλων, το σοβαρότατο πρόβλημα της διαρροής νερού, τουλάχιστον από δύο δεξαμενές – υδραγωγεία στις θέσεις «Τσούκες» και πιο κεντρικά στο χωριό, δίπλα στο «πηγάδι».

Εκτός από τις μεγάλες απώλειες νερού, υπάρχουν βλάβες (εμποτισμός και ραγίσματα τοιχίων, φθορές στατικότητας) αλλά και κλιμακούμενη απειλή για τα γύρω σπίτια και τα συγκροτήματα. Γύρω – γύρω, διαβρώνονται δρόμοι. Γενικότερα η κατάσταση είναι απαράδεκτη και μέρα με τη μέρα χειροτερεύει.

Τι σκοπεύετε να πράξετε άμεσα για την επίλυση του μεγάλου αυτού ζητήματος, το οποίο από τη μία στερεί τους κατοίκους από μεγάλες ποσότητες νερού σε εποχή λειψυδρίας και από την άλλη απειλεί την περιουσία πολλών εξ αυτών, όπως και τους δημοτικούς δρόμους.»

Ωραιόκαστρο 1-7-2020

Θεμελής Αγγελος – Δημοτικός Σύμβουλος «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,