Αυτοψία Παντελή Τσακίρη στον Βιολογικό Λητής

Αυτοψία – επιθεώρηση στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Λητής πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, ο κ. Τσακίρης ενημερώθηκε αναλυτικά βήμα προς βήμα για όλα τα στάδια επεξεργασίας των λυμάτων, «ενώ διαπιστώθηκε η καλή λειτουργία του Βιολογικού και η συνεχής διαδικασία συμμόρφωσής του προς τις υποδείξεις που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σημειώνεται βέβαια, πως αυτές οι «υποδείξεις» από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τη λειτουργία του Βιολογικού της Λητής τα προηγούμενα χρόνια, δε έχουν γίνει «επίσημα» γνωστές μέχρι σήμερα, πράγμα που δημιουργεί ερωτήματα ιδίως μετά την «επίσημη» αναφορά τους στο Δελτίο Τύπου.

Το δίκτυο αποχέτευσης στο Μελισσοχώρι

Ενεργώντας με ταχύτατες διαδικασίες η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου κατάφερε να διασφαλίσει την καλή λειτουργία του Βιολογικού της Λητής και να ανοίξει το δρόμο, για να ενταχθεί το έργο της ολοκλήρωσης της αποχέτευσης στο Μελισσοχώρι και τμήματος της Λητής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ).

«Δεν αφήνουμε λεπτό να πάει χαμένο. Καταθέτουμε το σχετικό φάκελο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και εξασφαλίζουμε την απαραίτητη χρηματοδότηση για να ολοκληρωθεί το δίκτυο της αποχέτευσης στο Μελισσοχώρι. Ολοκληρώνουμε ένα σημαντικό έργο υποδομής και συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό, ώστε όλες οι περιοχές του Δήμου μας να αποκτήσουν σύγχρονα δίκτυα αποχέτευσης», σημείωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Τον κ. Τσακίρη συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, Σταύρος Μαρμαρίδης και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,