Κλοπή μέσα από αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Κρούσμα διάρρηξης σταθμευμένου αυτοκινήτου και κλοπής τσάντας σημειώθηκε προχθές το βράδυ στο πάρκινγκ του Δημοτικού Κολυμβητήριου Ωραιοκάστρου.

Εξηγώντας πώς συνέβη το περιστατικό, μία γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας (Β.Ε) είπε στο Polites Oraiokastrou:

«Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ ένα όχημα (μάρκας Fiat Panda και χρώματος λαχανί) στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας, μπήκε στο πάρκινγκ του κολυμβητηρίου. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον διότι το αυτοκίνητο είχε παράξενο χρώμα και έκανε «άσκοπες» μανούβρες προκειμένου να παρκάρει.»

«Κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο νεαρούς, βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο, έσπασε το τζάμι του σταθμευμένου ΙΧ, άρπαξε κάτι (τσάντα με πράγματα για το κολυμβητήριο) και τράπηκε σε φυγή πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς. Προσπάθησα να τραβήξω φωτογραφία με το κινητό μου τον αριθμό του αυτοκινήτου αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα.»  

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. οι κλοπές – διαρρήξεις από το εσωτερικό των αυτοκινήτων είναι οι πιο συχνές. Οι δράστες στην πλειονότητά τους είναι είτε χρήστες ναρκωτικών είτε μικροδιαρρήκτες, που τους ενδιαφέρουν χρήματα αλλά και αντικείμενα τα οποία μπορούν να πουληθούν. Μεγάλος αριθμός τέτοιων κλοπών δεν αναφέρεται στην αστυνομία.

Οι πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά τους αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο και να μην αφήνουν ποτέ εκτεθειμένη τσάντα.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,