Ο Παντελής Κοσμίδης βάζει για “Συμπαραστάτης” – Έκλεισαν οι υποψηφιότητες με τον Χρ. Τσακιρίδη

O Χημικός Μηχανικός, Παντελής Κοσμίδης, είναι ο τέταρτος υποψήφιος που κατέθεσε (περίπου μία ώρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία) τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο γραφείο της προέδρου της Δ.Σ Λίας Δρόσου, προκειμένου να διεκδικήσει την εκλογή του για τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης».

Σημειώνεται πως έχουν καταθέσει δικαιολογητικά οι : Γιώργος Ατματζίδης, Αντώνης Μπάμιατζης και Ελένη Βαβουλιώτη.

Όπως δήλωσε ο κ. Κοσμίδης στο Polites Oraiokastrou:

«Σημαντικά θέματα που απασχόλησαν τοπικά τις ανθρώπινες κοινότητες, σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο, έχουν αναδυθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα στο Δήμο μας, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θέματα περιβαλλοντικά όπως η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε, του νερού που πίνουμε, αστικής κινητικότητας, αδέσποτα ζώα, διαθεσιμότητας κρίσιμων υποδομών όπως οι συγκοινωνίες, η ασφαλής πρόσβαση σε σχολικούς χώρους ή σε άλλες σημαντικές εκδηλώσεις της ανθρώπινης καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Όντας Χημικός Μηχανικός, έχω την ετοιμότητα να ερμηνεύσω τεχνικά και νομοτεχνικά αν χρειαστεί, σύνθετα ζητούμενα μεμονωμένων ή/και ομάδων πολιτών, και να λειτουργήσω επιτυχώς διαμεσολαβητικά μεταξύ αυτών και του Δήμου.

Επίσης ελπίζω ο επιχειρηματικός κόσμος του Δήμου μας, σε μια χρονική περίοδο που άνθρωποι και επιχειρήσεις δοκιμάζονται, να βρει ένα συνομιλητή υψηλής προστιθέμενης αξίας στο πρόσωπο του Συμπαραστάτη του Δημότη & του Επιχειρηματία, σε ότι αφορά τις επικοινωνίες του με το Δήμο. Έχοντας πλέον των20 ετών διεθνούς εμπειρίας σε επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις σε ανώτατο επίπεδο λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και όντας σήμερα δραστηριοποιούμενος ως ελεύθερος επαγγελματίας και νέος επιχειρηματίας με εξαγωγικό προσανατολισμό, ελπίζω να υποστηρίξω την Πραγματική Οικονομία στο Δήμο μας, από τη Θέση του Συμπαραστάτη.»

Οι προθεσμία εξέπνευσε με μία ακόμα υποψηφιότητα, την πέμπτη, αυτή του 20χρονου Χρήστου – Σάββα Τσακιρίδη, αθλητή του Taekwondo.

==========

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,