Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού: Ξημερώνει μια ημέρα πένθους για το Δρυμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Η διοίκηση κλείνει τον παιδικό σταθμό του χωριού. Ο Δρυμός δεν θα ξεχάσει ποιοι πήραν αυτή την απόφαση και βύθισαν το Δρυμό στο πένθος.

Χθες γράφτηκε ο επίλογος μιας ειλημμένης απόφασης για το κλείσιμο της κοινωνικής δομής που οραματίστηκαν και λειτούργησαν προηγούμενες διοικήσεις στο Δρυμό.

Ένα διαμάντι θα έλεγε κάποιος που αν το χάσεις δεν θα το ξαναβρείς.

Όμως το διαμάντι το χάσαμε και αυτό οφείλονται στην έλλειψη αποφασιστικής διοίκησης της Κοινότητας Δρυμού, που πλέον μετά από έξι χρόνια της ίδιας διοίκησης η εγκατάλειψη του Δρυμού είναι εμφανής.

Σε αντίθεση με τους άλλους δύο Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Μυγδονίας που κατάφεραν και με πολύ μικρότερο αριθμό συμμετοχής παιδιών(από τις 31 αιτήσεις, οι 16 είναι στο Δρυμό ενώ στη Λητή 5 και 10 στο Μελισσοχώρι ), και κράτησαν παιδικούς σταθμούς και στη Λητή και στο Μελισσοχώρι και κλείνουν τη δομή θα έπρεπε να έχει ήδη λειτουργήσει από χθες.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των υπεύθυνων (Πανιώρη Καρασσαβίδη και Δημάρχου) με αξιοκρατικά κριτήρια της διοίκησης τους.

Η πρόταση και αυτό που ένοιαζε μόνο τον δικό μας πρόεδρο ήταν αν θα μπει λεωφορείο για τα παιδιά για να τα πηγαίνουν στη Λητή.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε όλες τις κινήσεις που οδηγούν στο κλείσιμο κοινωνικών δομών σε όλο το Δήμο και ειδικότερα στο Δρυμό που οδηγείται σήμερα στο πένθος από μια Διοίκηση που δεν θέλει να παρέχει τα αυτονόητα.

Αφήνει στην εγκατάλειψη το Δρυμό, το μόνο χωριό που μπορεί να στηρίξει την λειτουργία της δομής καθώς και τους εργαζόμενους που εργάζονται από την ίδρυση του σταθμού(με εμπειρία 16 ετών) και έχουν πασχίσει για την άρτια λειτουργία και φήμη του σταθμού στο Δρόμο.”

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,