Πρώτη επίσημη συνάντηση του νέου Αντιδημάρχου Μυγδονίας με επικεφαλής Τοπικών Κοινοτήτων

Παρεμβάσεις και λύσεις για σειρά ζητημάτων που «καίνε» τα τρία χωριά της περιοχής, ζήτησαν από τον νέο Αντιδήμαρχο Μυγδονίας, Ηλία Ζιακούλη, οι πρόεδροι Δρυμού – Λητής καθώς και ο αντιπρόεδρος τοπικού Μελισσοχωρίου, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στον Δρυμό.

Οι Κωνσταντίνος Πατσαλάς, Απόστολος Χατζηαντωνίου και Αθανάσιος Καγιάς, εξέθεσαν στον νέο Αντιδήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας ιδιαίτερα, πως κοινός στόχος όλων είναι η επίλυσή τους, μακριά από τοπικισμούς και άγονες αντιπαραθέσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Ζιακούλης επισήμανε πως ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, με την επανασύσταση της αντιδημαρχίας Μυγδονίας, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της διοίκησης του Δήμου για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο νέος αντιδήμαρχος Μυγδονίας κατέθεσε επίσης τις προτεραιότητες και τον προγραμματισμό της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου σχετικά με την εκτέλεση σημαντικών έργων για την Μυγδονία και επισήμανε πως με εντολή του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, παρόμοιες συναντήσεις εργασίας θα πραγματοποιούνται σε τακτική βάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος της συνάντησης δεν ήταν τυχαίος αφού η έδρα της Αντιδημαρχίας Μυγδονίας θα είναι η Κοινότητα Δρυμού, όπως και το γεγονός, ότι ήταν η πρώτη … «τριμερής» συνάντηση μετά την αντίστοιχη επεισοδιακή που είχε γίνει με πρωτοβουλία του κ Μοσχόπουλου στη Λητή, και από την οποία είχαν αποχωρήσει 5 σύμβουλοι του Δρυμού και ο Πρόεδρος, Κώστας Πατσαλάς.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/)

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,