Φορτηγά του δήμου αδειάζουν μπάζα σε παράνομη χωματερή;

Ιδιαίτερη εντύπωση αλλά και σοβαρά ερωτήματα προκαλούν φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook από τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, Βαγγέλη Κανταρτζή, οι οποίες -σύμφωνα με τον ίδιο- δείχνουν φορτηγό του δήμου Ωραιοκάστρου να ξεφορτώνει μπάζα σε «παράνομη χωματερή» που στο παρελθόν έχει παραδοθεί δύο φορές στις φλόγες!

Ο κ. Κανταρτζής με λόγο που μπορεί να χαρακτηριστεί «ειρωνικός», μιλάει για τη «δημιουργία «πράσινου σημείου» και σημείου «ανακύκλωσης» στο Ωραιόκαστρο, με την εναπόθεση από φορτηγό του Δήμου «ανακυκλώσιμων μπαζών», σημειώνοντας την ίδια ώρα καυστικά πως αποτελεί «παράδειγμα προς μίμηση για τους πολίτες».

Η ανάρτηση στα social media του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Ευάγγελου Κανταρτζή

Μετά από αυτές τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκύπτουν ερωτήματα που χρήζουν άμεσων απαντήσεων, αφού είναι φανερό, ότι …κάτι δεν πάει καλά τόσο με τις χωματερές όσο και με την εναπόθεση μπαζών.

Η διοίκηση του δήμου και η επικεφαλής αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, οφείλει άμεσα να δώσει απαντήσεις στα όσα σοβαρά υποστηρίζει με την ανάρτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Κανταρτζής.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση  https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,