Παντελής Τσακίρης: Τρία πρόσωπα σε τρεις θέσεις;

Η Χριστίνα Ζάπρα, ο Άγγελος Πανούσης και ο Χρήστος Τερζής, είναι τρία πρόσωπα που -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, φέρεται να εξετάζει να αναθέσει τις θέσεις ευθύνης που μέχρι πρότινος είχε εμπιστευτεί στον δημοτικό σύμβουλο, Ιωσηφίδη Δαμιανό, του οποίου η (πρόσφατη) παραίτηση, υπήρξε αιφνίδια και σιωπηρή.

Οι θέσεις

Χριστίνα Ζάπρα

Η κα Χριστίνα Ζάπρα (Πρωταγωνιστές ξανά) αναβαθμίζεται, αυξάνονται οι αρμοδιότητές της. Έτσι, η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, φέρεται να αναλαμβάνει και το «χαρτοφυλάκιο» του Πολιτισμού. Είναι και δύο πολύ σημαντικές θέσεις ευθύνης, αφού ο Παντελής Τσακίρης ρίχνει μεγάλο βάρος τόσο στην άσκηση Κοινωνικής Πολιτικής, όσο και στον Πολιτισμό, κάτι που φάνηκε με την επιτυχημένη διεξαγωγή των φετινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020».

Άγγελος Πανούσης

Στον πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελο Πανούση (ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος), φαίνεται πως προστίθεται η αρμοδιότητα του εντεταλμένου συμβούλου Αθλητισμού. Σίγουρα αποτελεί για τον ίδιο μία νέα πρόκληση, αλλά και μία ευκαιρία να δοκιμάσει τις «αντοχές» του στον Αθλητισμό. Άλλωστε, όπως συχνά αναφέρει ο ίδιος, «η κάθε πρόκληση οδηγεί στην εξέλιξη».

Χρήστος Τερζής

Για τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Τερζή (επικεφαλής «Πολιτεία με Όραμα»), η «Πολιτική Προστασία» σημαίνει «επαγρύπνηση». Ο κ. Τερζής, πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, φαίνεται να αναλαμβάνει, μετά από πρόταση του Δημάρχου, Αντιδήμαρχος η Εντεταλμένος Σύμβουλος ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου και δύσκολου αντικείμενου, της Πολιτικής Προστασίας.

Αυτά είναι τα ονόματα που μέχρι τώρα ακούγονται έντονα για τις θέσεις – αντιδημαρχία που έχουν «χηρέψει». Σημειώνεται ότι μόνο ένας από τους τρεις μπορεί να γίνει αντιδήμαρχος. Πάντως, τις τελικές αποφάσεις, σε κάθε περίπτωση, τις παίρνει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , , ,