Αποχώρησε από την «Δύναμη Δημιουργίας» ο Παναγιώτης Κοτίδης

Την αποχώρησή του από την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» αποκάλυψε με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Polites Oraiokastrou, ο Παναγιώτης Κοτίδης, ο οποίος ήταν υποψήφιος και πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος.

Ο κ. Κοτίδης (τον οποίο συναντήσαμε στην επιχείρησή του)  φανερά ενοχλημένος από τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου όσο και στην «υποκριτική» -όπως είπε- στάση που κράτησε τόσο καιρό. 

«Μας λέει τώρα πως επέστρεψε για να μη διαλυθεί η παράταξη. Αυτό δεν ισχύει. Επέστρεψε για να εμποδίσει την όποια συνεργασία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης με τη νέα διοίκηση του Παντελή Τσακίρη. Αυτός ήταν ο ουσιαστικός λόγος» τόνισε ο κ. Κοτίδης. 

«Παραιτήθηκε» συνέχισε «πριν από τις επαναληπτικές εκλογές. Κάλεσε κάμερα, σκηνοθετημένα, και χωρίς να το γνωρίζουμε, κατήγγειλε δημόσια τη ΝΔ και ορισμένα από τα σημαντικά στελέχη της. Η οποία μάλιστα ΝΔ πήγαινε τρένο στις εκλογές.

Και μετά έφυγε βάζοντάς μας απέναντι σε όλους. Απέναντι και στη νέα διοίκηση.» 

Ακόμα επισήμανε πως η συγκέντρωση της περασμένης Πέμπτης έγινε για δύο κυρίως λόγους: «Για να ανακοινώσει ότι επιστρέφει αλλά και για να υπογράψουμε άρον άρον ένα καταστατικό που ούτε καν διαβάσαμε, ούτε καν μελετήσαμε. Λίγες ημέρες πριν την ορκωμοσία έπρεπε μέσα σε όλα να υπογράψουμε ότι δε μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε άλλη δημοτική παράταξη. Απίστευτα πράγματα.»

«Διερευνητικές επαφές ναι έγιναν, φυσικά. Τις επέβαλε και τις επιβάλλει το ίδιο το κράτος σε όλους τους δήμους της χώρας. Αν είχαμε βγει εμείς το ίδιο δε θα κάναμε; Τι θα έλεγε εκείνος άραγε αν έκαναν τα ίδια και σε εμάς;»

Αλλά -συνέχισε ο κ. Κοτίδης- «όταν του είπα μπροστά σε όλους ότι εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα υπογράψει και θα σε στηρίξει αν πεις τώρα δημόσια ότι γυρίζεις πίσω για να κατέβεις στις επόμενες εκλογές, εκείνος έσκυψε το κεφάλι και δεν μου έδωσε καμία απάντηση. Το παρασκήνιο δεν το αντέχω. Ούτε αντέχω το βαθιά ριζωμένο αντιπολιτευτικό DNA. Γι’ αυτό αποχωρώ συνειδητά από την παράταξη» κατέληξε. 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,