Δ. Ωραιοκάστρου: Συλλυπητήρια επιστολή για την απώλεια του Χρήστου Φωτιάδη

Συλλυπητήρια επιστολή για τον ξαφνικό θάνατο του Χρήστου Φωτιάδη, αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου απέστειλε στον δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης.

Ακολουθεί η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα, θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου μου αντιδημάρχου Οικονομικών, Χρήστου Φωτιάδη, ο οποίος και αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη διοίκησή σας.

Ως άνθρωπος γνωστός για την εργατικότητα, την ακεραιότητα και το φιλότιμό του αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη έργου, αλλά και ένα λαμπερό παράδειγμα προς μίμηση για όποιον ή όποια κληθεί να τον διαδεχθεί στα καθήκοντά του.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Καρασαββίδης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ωραιοκάστρου».

—-

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών ήταν γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στο Α.Β.Σ.Θ. – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Μακεδονίας και απέκτησε δυο πανεπιστημιακά πτυχία, της Διοίκησης Επιχειρήσεως και του τμήματος Οικονομικών Επιστημών. Στην επαγγελματική πορεία του διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Υπήρξε ιδρυτικό και ενεργό μέλος στο Μουσικό Πολιτιστικό Εργαστήρι Εύοσμου και παράλληλα γενικός γραμματέας του Αθλητικού συλλόγου «Αίας Ευόσμου» και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ευόσμου. Ο Χρήστος Φωτιάδης ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη που σπουδάζει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

(φωτό από www.makthes.gr)

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, ,