Θετικά μηνύματα από τους γονείς για την μετακίνηση των παιδιών από τον Δρυμό στον Παιδικό της Λητής

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκίνησαν τα δρομολόγια για την μεταφορά των παιδιών από το Δρυμό που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Λητής. Η μετακίνηση γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς με λεωφορείο που μισθώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.).

Το δρομολόγιο με κατεύθυνση από το Δρυμό προς τον Παιδικό Σταθμό Λητής γίνεται κάθε πρωί στις 08.30 και η επιστροφή πραγματοποιείται με δύο δρομολόγια (13.30 και 15.30), σύμφωνα με το πρόγραμμα λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού.

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους ωφελούμενους γονείς είναι θετικά. Δηλώνουν ικανοποιημένοι από την διαδικασία μεταφοράς των παιδιών τους με το λεωφορείο που μισθώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Ω., καθώς εξυπηρετούνται χωρίς κανένα πρόβλημα. Στόχο έχουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα παιδιά και τους γονείς», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,