Το ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο πρόδωσε τον τοπικό σύμβουλο του Ωραιοκάστρου

Το μικρόφωνο που ξέχασε ανοιχτό «πρόδωσε» τη συνομιλία που είχε στο τηλέφωνο ο τοπικός σύμβουλος του Ωραιοκάστρου, Απόστολος Βαρβέρης, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, σε live μετάδοση από το κανάλι του You Tube.

Ο τοπικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης δεν αντιλήφθηκε πως είχε αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνό του και – σύμφωνα με την πρόεδρο του Τοπικού- ακούστηκε να παινεύει τον εαυτό του για το πως αντιμετώπισε (σε συγκεκριμένο θέμα που έφερε στο Τ.Σ) την πρόεδρο, Μαρία Αραμπατζίδου, μιλώντας με απαξιωτικά λόγια για την ίδια.

«Από τη συκοφαντία περάσαμε στον σεξισμό και την προσβολή» δήλωσε στο Polites Oraiokastrou η κ. Αραμπατζίδου και συνέχισε: «Την ξέσκισα» και «το τσουτσέκι» ήταν οι εκφράσεις που ακούστηκαν μετά την λήξη της χθεσινής συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου από τον κο Απόστολο Βαρβέρη, εκλεγμένο σύμβουλο, εναντίον μου. Τα λόγια περισσεύουν, λυπάμαι.»

Ολόκληρη η χθεσινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου ήταν αναρτημένη δημόσια στο επίσημο κανάλι του Δήμου Ωραιοκάστρου στο You Tube. Ωστόσο πριν από λίγη ώρα κατέβηκε το video και ανέβηκε ξανά, ως νέο βίντεο, με το επίμαχο απόσπασμα στο τέλος να έχει αφαιρεθεί.

Το Polites Oraiokastrou αναδημοσίευσε (και μόνο) το link με ολόκληρο το βίντεο που ήταν αναρτημένο δημόσια, σε μία από τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης στον κόσμο. Από τη στιγμή που το επίμαχο απόσπασμα αφαιρέθηκε από το δημόσιο βίντεο, αφαιρέθηκε αυτόματα και από το ρεπορτάζ.

Ακολουθεί επιστολή του Τοπικού Συμβούλου προς το Polites Oraiokastrou ο οποίος μιλά εκτός των άλλων για ένα … «ατυχές σχήμα λόγου».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Η ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιώντας απαράδεκτα μία ιδιωτική τηλεφωνική συνομιλία μου, προσπαθεί για μία ακόμα φορά να στηρίξει την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου.

              Όπως γνωρίζετε, η συνομιλία αυτή έγινε μετά τη λήξη της για μία ακόμα φορά ακύρωσης της συνεδρίασης του Τ.Σ., με ευθύνη και πάλι της Προέδρου του. Όταν κατά συνέπεια, θα έπρεπε να διακοπεί η μετάδοση της τηλεδιάσκεψης. Όταν με ευθύνη της δημοτικής αρχής, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο συνομιλία εκτός της συνεδρίασης. Όταν η ιδιωτική συνομιλία έγινε μετά από ένα γενικό κλίμα έντασης και αποχωρήσεων. Όταν η Πρόεδρος, παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και δημοκρατίας, αρνήθηκε να βάλει σε ψηφοφορία πρόταση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, για συζήτηση προ Ημερήσιας Διάταξης, του τρόπου λειτουργίας του οργάνου. Αυτά στο άρθρο σας, ουσιαστικά συγκαλύπτονται.              

              Η παρεμπόδιση των παρεμβάσεων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ δεν αποτελεί αποκλειστικό φαινόμενο του συγκεκριμένου Προεδρείου. Αυτό ωστόσο δεν το απαλλάσσει από τη μακρόχρονη παράλυση όλων των διαδικασιών και ούτε μπορεί να καλυφθεί από ένα ατυχές σχήμα λόγου.

              Παρακαλώ για τη δημοσίευση του παρόντος, χωρίς παρερμηνείες.

Υ.Γ.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δήμος κατέβασε από το διαδίκτυο το επίμαχο θέμα, πράγμα που πρέπει να κάνετε και εσείς.

                                                                                                               21-10-2020                              

                                                                                           Απόστολος Βαρβέρης

                                                                                            ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,