Π. Τσακίρης για τον επικεφαλής της «αν.α.σ.α.»: Δηλητηριάζει με ψεύδη την τοπική κοινωνία

Σκληρά λόγια, βαριά κριτική για τον επικεφαλής της «αν.α.σ.α.». Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, κατηγορεί τον Π. Σκαρλάτο πως «δηλητηριάζει» με ψέματα την τοπική κοινωνία, του καταλογίζει «ανεπαρκή γνώση» των ζητημάτων για τα οποία «δήθεν κόπτεται», ενώ του προσάπτει «εμπάθεια» και «λασπολογία».

Αφορμή για τη δριμεία επίθεση στάθηκε η ανάρτηση ενός δελτίου τύπου της “αν.α.σ.α.” -για ακόμα μία φορά- μόνο στο…facebook(!).

Ο κ. Σκαρλάτος με βολές κατά ριπάς εναντίον του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, έκανε λόγο για «πολιτικές συνεργασίες», για «δούναι και λαβείν» και για «άδολους καλοθελητές» συνεργάτες υποστηρικτές της διοίκησης «για το καλό του τόπου» φωτογραφίζοντας μάλιστα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η απάντηση του κ. Τσακίρη ήταν άμεση και χειμαρρώδης.

Ακολουθεί η απάντηση Παντελή Τσακίρη όπως αυτή εστάλη με δελτίο τύπου στα μέσα ενημέρωσης καθώς και η -προ 24ωρου- ανάρτηση της «αν.α.σ.α.» στο facebook.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παντελής Τσακίρης: Ο κ. Σκαρλάτος ξαναχτυπά.

Με ανεπαρκή γνώση των ζητημάτων για τα οποία δήθεν κόπτεται και με μόνο κίνητρο την εμπάθεια και τη λασπολογία προσπαθεί να φέρει ανεπιτυχώς τον εαυτό του στο επίκεντρο.

Το να εκτίθεται ο ίδιος είναι προσωπική επιλογή.

Το να δηλητηριάζει όμως την τοπική μας κοινωνία με ψεύδη είναι απλά ανεπίτρεπτο.

Ο νόμος ορίζει ότι ένας πολίτης που προσφεύγει στα διοικητικά δικαστήρια για υποθέσεις οικονομικών διαφορών με τον Δήμο έχει το δικαίωμα με το ίδιο δικόγραφο να ζητήσει συμβιβαστική επίλυση και απευθείας με τον ίδιο τον Δήμο.

Έτσι και συνέβη στην προκειμένη περίπτωση.

Την υπόθεση εξέτασε η Επιτροπή Συμβιβαστικής Επίλυσης φορολογικών διαφορών και Αμφισβητήσεων του δήμου μας που απαρτίζεται από τρεις νομικούς, τον προεδρεύοντα κ. Εδιρνέλη (Αλληλεγγύη-Ανατροπή), τον κ. Τζίκα (ΑΝ.Α.Σ.Α.) ως μέλος, και τον κ. Νεοφυτίδη επίσης ως μέλος και ομόφωνα αποφάνθηκε για την επίλυση της διαφοράς.

Ο κ. Τζίκας, ο οποίος συναίνεσε στην παραπάνω απόφαση, ανήκει ή δεν ανήκει στην παράταξη του κ. Σκαρλάτου;

Ο κ. Σκαρλάτος έδωσε ή δεν έδωσε την ευλογία του σε αυτή την συναίνεση;

Αν έδωσε την ευλογία του και τώρα προσποιείται άγνοια, τότε είναι υποκριτής.

Αν δεν την έδωσε, και ο κ. Τζίκας αυτενέργησε, τότε έχει χάσει τον έλεγχο της ίδιας του της παράταξης.

Σε τελική ανάλυση, αμφισβητεί ο κ. Σκαρλάτος τη νομική κατάρτιση, όχι ενός, αλλά τριών νομικών;

Είναι τρεις νομικοί λάθος και ο κ. Σκαρλάτος ο σωστός;

Ειλικρινά δεν ξέρουμε ποια από τις παραπάνω εκδοχές είναι χειρότερη για τον ίδιο και δεν μας ενδιαφέρει.

Μας ενδιαφέρει όμως ο τόπος μας να μη μολύνεται από τα τοξικά απόβλητα της άγνοιας και της λασπολογίας κάποιου που νοιάζεται μόνο για την προσωπική του προβολή και όχι για τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Υ.Σ. Επικαλείται ότι πρόκειται για την 18η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ωραιοκάστρου, ενώ πρόκειται για την 19η. Ποτέ δεν είναι αργά να μάθει κανείς ανάγνωση.

==========

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,