Απολυμάνσεις στους κεντρικούς δρόμους του Δ. Ωραιοκάστρου

Σε συνέχεια των μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου για την προστασία των πολιτών από τη διασπορά του κορωνοϊού, σήμερα 10 Νοεμβρίου 2020, πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν δρόμοι στη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, «καθημερινά το βυτιοφόρο του Δήμου πλένει με ειδικό απολυμαντικό υγρό τους οδικούς άξονες και επιπρόσθετα απολυμαίνουμε και τους κάδους απορριμμάτων.»

«Προσπαθούμε να διατηρούμε καθαρό τον Δήμο κάτω ακόμη κι από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε συμμάχους μας όλους τους κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου, για να διασφαλίσουμε ότι πιο πολύτιμο έχουμε, την υγεία μας».

«Ενισχύουμε» συνέχισε η κ. Δημητριάδου «με κάθε τρόπο τις ενέργειές μας για να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid-19. Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζουμε έκτακτα μέτρα στον τομέα της καθαριότητας. Φροντίζουμε να απολυμαίνουμε τους δρόμους στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας.»

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,