Τσακίρης για Σκαρλάτο: Δεν κατανόησε την εκλογική εντολή

Τη λογική της «ιδεολογικής περιχαράκωσης» χρεώνει στον επικεφαλής της «αν.α.σ.α» ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου με αφορμή τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε στο πρόσωπο του Νικόλα Σαραμούρτση, σχετικά με τη διαφαινόμενη συνεργασία του 24χρονου δημοτικού συμβούλου με τη νέα διοίκηση του δήμου.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό των «Πρωταγωνιστών» στο Facebook, ο κ. Τσακίρης επισημαίνει «ότι ενώ ο ίδιος επικαλείται την πρόσφατη εκλογική εντολή για να στηρίξει αυτή του την στρεβλή αντίληψη, φαίνεται τελικά ότι δεν κατανόησε ποια τελικά ήταν αυτή η εντολή».

«Είναι ειρωνικό» συνεχίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου «να γίνεται λόγος για παλαιοκομματικές πρακτικές τη στιγμή που το μόνο πραγματικά παλαιοκομματικό είναι η λογική της ιδεολογικής περιχαράκωσης, η νοοτροπία του «εμείς εναντίον των άλλων», η αντίληψη ότι ο παραταξιακός πατριωτισμός θα έπρεπε να είναι πιο πάνω από την εξυπηρέτηση του κοινού καλού, την ενότητα και τη γόνιμη συνένωση δυνάμεων». 

Καταλήγει, δε, «ας γίνει λοιπόν αντιληπτό: Η επόμενη μέρα για τον δήμο μας θα είναι μέρα συλλογικής δράσης και ομαδικής δουλειάς, διότι αυτό προσδοκούν από εμάς οι δημότες μας».

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,