Ιδιώτες προσφέρουν σάντουιτς σε γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων που εφημερεύουν

Μια ομάδα επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να προσφέρει από ένα σάντουιτς σε κάθε γιατρό και νοσηλευτή που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr , κάθε βράδυ ο Κώστας Τσακίρης, μαζί με κάποιον ακόμη από την ομάδα των επιχειρηματιών, παραδίδει στο προσωπικό του νοσοκομείου που εφημερεύει τόσα σάντουιτς όσα και οι εργαζόμενοι που βρίσκονται εκείνη την ώρα επί το έργον στις κλινικές Covid.

Χθες το βράδυ εφημέρευε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Λίγο μετά τις 23:00 έφτασαν στην είσοδο του νοσοκομείου ο κ. Τσακίρης με τον κ. Κουπελόγου της Simons Ice. Παρέδωσαν στον διοικητή του νοσοκομείου και στην διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας περίπου διακόσια σάντουιτς.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ευχαριστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίζονται νύχτα και μέρα έχοντας ξεπεράσει τα όριά τους. Μαζί με φίλους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης και με βασικό χορηγό το ταχυφαγείο “Δια Χοιρός” που βρίσκεται στην Πολίχνη αποφασίσαμε να τους προσφέρουμε ένα ζεστό σάντουιτς, δείχνοντας ότι νοιαζόμαστε για αυτούς» δήλωσε στο thestival.gr ο κ. Κώστας Τσακίρης.

Φωτό thestival

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: