Ξεκίνησε η ανάπλαση του «Αθάνατου Νερού» στο Μελισσοχώρι

Έπιασαν δουλειά σήμερα το πρωί τα σκαπτικά μηχανήματα στο πλαίσιο των εργασιών για την ανάπλαση της περιοχής του «Αθάνατου Νερού» στο Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο μόλις ολοκληρωθεί θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει αισθητικά την εικόνα της ευρύτερης περιοχής, καθώς πρόκειται να δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος χώρος αναψυχής.

Το έργο

Σύμφωνα με την μελέτη «Ανάπλασης της περιοχής του Αθάνατου Νερού στην Δ.Κ. Μελισσοχωρίου» προβλέπεται να γίνει συντήρηση – αναβάθμιση των υπαρχόντων υποδομών της περιοχής του «Αθάνατου Νερού», με στόχο την ανάδειξη του εν λόγω σημείου, ώστε να αποτελέσει τόπο προσέλκυσης τόσο των κατοίκων της περιοχής, όσο και επισκεπτών από άλλες περιοχές.

Μεταξύ άλλων παρεμβάσεων προβλέπεται να γίνουν οι παρακάτω εργασίες: Καθαρισμός της κοίτης του ρέματος, δημιουργία αναβαθμών στην πλατεία του «Αθάνατου Νερού», επίστρωση τους με πλάκες από σχιστόλιθο, καθώς και τοποθέτηση εξοπλισμού (ξύλινα παγκάκια, ξύλινοι κάδοι κλπ).  Αισθητική παρέμβαση στην είσοδο της πλατείας και τοποθέτηση επιγραφής.

Το έργο έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης τους τρεις μήνες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χαράλαμπος Καζαντζίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας, Αθανάσιος Καγιάς

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,