Στους δήμους με τον μικρότερο αριθμό κρουσμάτων Covid-19 ο δήμος Ωραιοκάστρου

Σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων Covid-19 στο Δήμο Ωραιοκάστρου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ο ΕΟΔΥ άρχισε να αποστέλλει στους δήμους της χώρας από την 21η Δεκεμβρίου και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το voria.gr.

Τα στοιχεία έρχονται να διαψεύσουν όσους υποστηρίζουν πως το ιικό φορτίο στο Δήμο Ωραιοκάστρου είναι αυξημένο, καθώς με βάση τους αριθμούς του ΕΟΔΥ, το Ωραιόκαστρο συγκαταλέγεται στους δήμους με τον μικρότερο αριθμό ενεργών κρουσμάτων.

Ειδικότερα, στο Δήμο Ωραιοκάστρου τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 43. Από αυτούς τους ασθενείς οι 24 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, ενώ οι 19 νοσηλεύονται κατ’ οίκον.

Από τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκύπτει  πως τα ενεργά κρούσματα στους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης διαμορφώνονται ως εξής: Αμπελοκήπων – Μενεμένης 53, Βόλβης 22,  Δέλτα 116, Θερμαϊκού 62, Θέρμης 70, Θεσσαλονίκης 2150, Καλαμαριάς 113, Κορδελιού – Ευόσμου 123, Λαγκαδά 116, Νεάπολης – Συκεών 58, Παύλου Μελά 58, Χαλκηδόνος 46.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   ( https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,