Δίνεται (επιτέλους) λύση στη Μυγδονία με τις αστικές συγκοινωνίες

Επιτέλους δίνεται οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της μετακίνησης των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου της Δ.Ε. Μυγδονίας με τις αστικές συγκοινωνίες, καθώς τα λεωφορεία της γραμμής 84 πλέον θα πηγαίνουν ως το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η απευθείας λεωφορειακή σύνδεση των τριών κοινοτήτων με το κέντρο της Θεσσαλονίκης εγκρίθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και θα ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, τα λεωφορεία της γραμμής Νο 84 (Θεσσαλονίκη – Μελισσοχώρι) δεν θα τερματίζουν στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, αλλά θα κινούνται μέσω της οδού Λαγκαδά ως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Από εκεί θα επιστρέφουν στην οδό Λαγκαδά από όπου θα συνεχίζουν το δρομολόγιο προς τη Μυγδονία.

Έτσι οι κάτοικοι του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου θα μετακινούνται απευθείας προς και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειάζεται να επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   ( https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,