Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία αποφάσισε ο δήμος Ωραιοκάστρου

Μπορεί τα αντανακλαστικά του δήμου απέναντι στη «Μήδεια», υπό δύσκολες συνθήκες ψύχους, να ήταν ικανοποιητικά σε ότι αφορά το βασικό οδικό δίκτυο, όμως σε ότι αφορά τον καθαρισμό και τη λειτουργία των σχολικών συγκροτημάτων δείχνει ακόμα «παγωμένος».

Έτσι λοιπόν ο δήμος Ωραιοκάστρου κρατά κλειστά για τρίτη(!) συνεχόμενη ημέρα Γυμνάσια, Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία ενώ …ανοίγει Παιδικούς και οι Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τη στιγμή που άλλοι δήμοι ανοίγουν κανονικά αύριο τα σχολεία για μαθητές και…γονείς, έχοντας ήδη καθαρίσει δρόμους, πεζοδρόμια και αυλές.

Σημειώνεται εδώ, πως σύμφωνα με την ΠΚΜ, η λειτουργία των σχολικών μονάδων την Τετάρτη εξαρτάται καθαρά από τις αποφάσεις του κάθε Δήμου.

Ο δήμος Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά και Βόλβης είναι οι μόνοι δήμοι που κρατούν τα σχολεία κλειστά…  

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του δήμου:

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά τα Γυμνάσια, τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία, λόγω παγετού.

Αντίθετα, θα λειτουργήσουν κανονικά οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Τα Γυμνάσια, τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά για να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των μαθητών και των συνοδών τους εξαιτίας του παγετού που συνεχίζει να επικρατεί στην περιοχή. Για τη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι υψίστης προτεραιότητας και σημασίας η ασφάλεια των μαθητών και των συνοδών τους.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,