Η Λία Δρόσου πρόεδρος του Δ.Σ Ωραιοκάστρου

Με «21» ψήφους υπέρ, «9» λευκά, «2» άκυρα και «1» απών, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου εξέλεξε την κ.  Λία Δρόσου ως επικεφαλής του Δ.Σ. 

Η νέα πρόεδρος, ευχαρίστησε όλους όσοι την πρότειναν για τη θέση, καθώς και το σώμα που την εξέλεξε.

“Ο δήμος μας χρειάζεται πρώτα από όλα ενότητα σύμπνοια, αλληλεγγύη και συνεργασία. Κάτι που θεωρώ δεδομένο γιατί όλοι εμείς κατεβήκαμε στις εκλογές με αυτόν τον σκοπό” δήλωσε.

Παράλληλα, η κ. Δρόσου ζήτησε από όλες τις παρατάξεις να δείξουν συνεργατικό πνεύμα.

“Θέλω να βελτιώσουμε τις συνθήκες καθημερινότητας και να απαλείψουμε τις ανισότητες και όλες αυτές τις καταστάσεις που υπονομεύουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας κυρίως.”

“Αυτό που θέλω να τονίσω” συνέχισε “είναι πως το ΔΣ αποτελεί το λίκνο της Δημοκρατίας. Πρέπει η λειτουργία του ΔΣ να είναι υποδειγματική και παραδειγματική. Σέβομαι και θα σεβαστώ όλες τις απόψεις”. 

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Χρήστος Τερζής από την «Πολιτεία με Όραμα» (17 Ναι – 3 Ακυρα – 12 Λευκά) και Γραμματέας ο κ. Κώστας Τζίκας από την «αν.α.σ.α» (17 Ναι – 2 Ακυρα – 13 Λευκά).

Η σύνθεση της οικονομικής επιτροπής

Το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου εξέλεξε ακόμη τα μέλη της οικονομικής επιτροπής.

Από τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν οι: Χαράλαμπος Καζαντζίδης και Αναστάσιος Πανιώρης ως τακτικά μέλη και οι Χριστίνα Ζάπρα και Σταύρος  Μαρμαρίδης ως αναπληρωματικά μέλη. 

Από τον συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα» ως τακτικό μέλος στην οικονομική επιτροπή συμμετέχει ο Χρήστος Τερζής κι ως αναπληρωματικό ο Ευάγγελος Χατζηαντωνίου. 

Από τον συνδυασμό «αν.α.σ.α.» τακτικό μέλος εξελέγη ο Θεόδωρος Ματσουκατίδης με αναπληρωματικό τον Παντελή Σκαρλάτο.

Η παράταξη «Συνεργασία Τώρα» εκπροσωπείται στην οικονομική επιτροπή με τακτικό μέλος τον Ηρακλή Τσακαλίδη και αναπληρωματικό τον Γεώργιο Παρισόπουλο.

Στην οικονομική επιτροπή συμμετέχει ακόμη ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό τον Ευάγγελο Κανταρτζή.

Όπως γνωστοποίησε προς το δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής θα είναι ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρασαββίδης, ενώ ως μέλη της επιτροπής ορίζονται οι αντιδήμαρχοι Αριστείδης Λαζαρίδης και Ηλίας Ζιακούλης.

Η σύνθεση της επιτροπής ποιότητας ζωής

Το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου εξέλεξε ακόμη τα μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Από τη διοικούσα παράταξη «Πρωταγωνιστές Ξανά» τακτικά μέλη εξελέγησαν: η Χριστίνα Ζάπρα και ο Αναστάσιος Πανιώρης με αναπληρωματικούς τον Χαράλαμπο Καζαντζίδη και τον Σταύρο Μαρμαρίδη.

Από τον συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα» τακτικό μέλος εξελέγη ο Δαμιανός Ιωσηφίδης και αναπληρωματικό ο Ευάγγελος Χατζηαντωνίου. 

Στην επιτροπή ποιότητας ζωής η «αν.α.σ.α.» εκπροσωπείται με τον Κωνσταντίνο Τζίκα ως τακτικό και τον Παντελή Σκαρλάτο ως αναπληρωματικό μέλος. 

Από την παράταξη «Συνεργασία Τώρα» τακτικό μέλος της επιτροπής αναδείχθηκε ο Ανέστης Πολυχρονίδης και αναπληρωματικό ο Ηλίας Λαζαρίδης. 

Από τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» στην επιτροπή συμμετέχει ως τακτικό μέλος ο Ευάγγελος Κανταρτζής και ως αναπληρωματικό ο Χρήστος Συμεωνίδης. 

Με απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη πρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής ορίζεται η αντιδήμαρχος Σοφία Δημητριάδου. Ως μέλη στις δύο επιτροπές ορίζονται ακόμη οι αντιδήμαρχοι Αριστείδης Λαζαρίδης και Νικόλαος Σαραμούρτσης.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,