Αμαξοστάσιο: «εκτεθειμένα» απορριμματοφόρα, οχήματα και η ειδική μονάδα υγείας RemoteCare

Αφύλακτο φέρεται να παραμένει μέχρι σήμερα το αμαξοστάσιο του Δήμου Ωραιοκάστρου, το οποίο έχει έρθει στο πρόσφατο παρελθόν …αντιμέτωπο με ζημιές και κλοπές χιλιάδων ευρώ σε οχήματα και απορριμματοφόρα.

Στο αμαξοστάσιο που βρίσκεται στη «μέση του πουθενά», διανυκτερεύουν καθημερινά βαρέα οχήματα, σάρωθρα, JCB, «διαβολάκια», καλαθοφόρο, εκχιονιστικά, καθώς και η ολοκαίνουργια σύγχρονη κινητή μονάδα υγείας REMOTECARE (φωτό)!

Εκτός των άλλων, στον ίδιο χώρο υπάρχει μια μεγάλη αποθήκη που τοποθετούνται σχεδόν όλα όσα προμηθεύεται ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Ιούνιο, άγνωστοι δράστες, μπήκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο αφύλαχτο αμαξοστάσιο και αφαίρεσαν πανάκριβους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους από απορριμματοφόρα Mercedes, προκαλώντας ζημιά που άγγιξε – σύμφωνα με πληροφορίες – περίπου τις 15.000 ευρώ.

Από τότε μέχρι και σήμερα ο χώρος φαίνεται να παραμένει «μπάτε σκύλοι αλέστε». Μάλιστα σε δημοτικό συμβούλιο του περασμένου Ιουλίου, η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Σοφία Δημητριάδου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής «Αλληλεγγύη Ανατροπή», Γρηγόρη Εδιρνέλη, είχε πει: «Έχουμε κάνει ήδη μία συζήτηση με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών για να βάλουμε και κάμερες, ενώ κάνουμε και κάποιες συνομιλίες με μια ιδιωτική υπηρεσία για σεκιούριτι».

Τι έχει γίνει από τότε, 8 μήνες μετά;

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,