Στο «Αντώνης Τρίτσης» πρόταση για προπονητήριο Ταεκβοντό στον Δήμο Ωραιοκάστρου

Πρόταση για να ενταχθεί η δημιουργία προπονητηρίου Ταεκβοντό στο πρόγραμμα ”Α. Τρίτσης” και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την υλοποίησή του κατέθεσε ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ενημέρωσε για το σχέδιο του Δήμου Ωραιοκάστρου να κατασκευάσει στην περιοχή της Γαλήνης προπονητήριο Ταεκβοντό, την Ολυμπιονίκη του Ταεκβοντό, Έλλη Μυστακίδου, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Ταεκβοντό, Χαράλαμπο Παναγιωτίδη, τον πρόεδρο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, Χρήστο Μανώλη, την γ.γ. της Ένωσης, Άννα Παπαϊωάννου και τον ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή του Α.Σ. «Δαναός Ωραιοκάστρου», Παντελή Εφραιμίδη, μετά από συνάντηση στο γραφείο του.

 «Ευελπιστούμε πως θα έχουμε θετική απάντηση και θα αρχίσει η διαδικασία για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του προπονητηρίου», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου στη συνάντηση.

«Το Ωραιόκαστρο σχεδιάζουμε να αποτελεί με το έργο αυτό σημείο αναφοράς για το Ταεκβοντό. Αφενός ενισχύουμε τον αθλητισμό και, αφετέρου, την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Τα οφέλη από τη λειτουργία του προπονητηρίου θα είναι πολλαπλά», πρόσθεσε ο κ. Τσακίρης.

«Το ενδιαφέρον των εκατοντάδων αθλητών του Ταεκβοντό στη Βόρεια Ελλάδα θα στραφεί στο Ωραιόκαστρο, καθώς δεν υπάρχει οργανωμένος και λειτουργικός χώρος για τις προπονήσεις τους. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα βοηθήσει να αναπτυχθεί το άθλημα και παράλληλα να ωφεληθεί η τοπική κοινωνία. Σας ευχαριστούμε και θα βοηθήσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε για να υλοποιηθεί με επιτυχία το έργο», είπε ο πρόεδρος της Ε.ΤΑ.Β.Ε., Χρήστος Μανώλης.

«Εκατοντάδες παιδιά ασχολούνται με το Ταεκβοντό. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ως δήμαρχος πρωτοστατείτε και στηρίζετε το άθλημα. Στη Βόρεια Ελλάδα έχουμε ανάγκη από χώρους προπόνησης, να φέρουμε τα νέα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό», σημείωσε η Ολυμπιονίκης, Έλλη Μυστακίδου.

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,