Κάλεσμα Χρ. Ζάπρα στους πολίτες να κάνουν δωρεάν rapid test

Κάλεσμα στους πολίτες του δήμου για συμμετοχή των δημοτών στα δωρεάν rapid tests , συμβάλλοντας έτσι στον έγκαιρο εντοπισμό των κρουσμάτων και στηρίζοντας τη μάχη για την εξάλειψη της πανδημίας, απηύθυνε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Σήμερα, Πέμπτη, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στη συμβολή της οδού Π. Μελά με την πάροδο Μακεδονίας, στο Παλαιόκαστρο, ως τις 3 το μεσημέρι και διενεργεί δωρεάν τεστ σε πεζούς πολίτες.

Χριστίνα Ζάπρα – σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού
Μαρία Αραμπατζίδου – Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δ.Ω

Αύριο, Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, τα τεστ θα γίνονται από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι στη συμβολή της Λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Ποσειδώνος, στην κεντρική αγορά του Ωραιοκάστρου.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.

Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , , ,