Ο Δήμος Ωραιοκάστρου τιμά τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 με συμβολικές δράσεις

Με συμβολικές δράσεις που τονώνουν το εθνικό φρόνημα τιμά ο Δήμος Ωραιοκάστρου την διακοσιοστή επέτειο της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821, παρά τους περιορισμούς που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Στον ιστό του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου αναρτήθηκε σημαία με την μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στην οποία αναγράφονται τα λόγια του:

«Εισ’ Έλληνας; Τι προσκυνάς; Σήκω πάνω. Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε».

Παράλληλα, στους ιστούς που είναι τοποθετημένοι στη Γαλήνη και στις οδούς Προφήτου Ραφαήλ και Φλωρίνης αναρτήθηκαν τρεις σημαίες με συμβολικά θέματα από την Επανάσταση του 1821.

Η πρώτη σημαία απεικονίζει την «Ελλάδα Ευγνωμονούσα», στη δεύτερη σημαία αναγράφεται: «Θυμάμαι για να έχω μέλλον / 200 Χρόνια Ελευθερίας 1821-2021» και στην τρίτη ναυτική σημαία της Επανάστασης αναγράφεται: «Ελευθερία ή Θάνατος».

Επίσης, τις βραδινές ώρες το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου φωταγωγείται με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Επιπλέον, αναρτήθηκαν μικρών διαστάσεων ελληνικές σημαίες κατά μήκος οδικών αξόνων στο Ωραιόκαστρο, ενώ όλα τα δημοτικά κτίρια στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας στολίστηκαν και στους ιστούς κυματίζουν περήφανα ελληνικές σημαίες.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,