Ανεξαρτητοποιήθηκε από την «Πολιτεία με Όραμα» ο Αθανάσιος Μοδίτσης

Ο κ. Μοδίτσης γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του με επιστολή που κατέθεσε στον δήμο Ωραιοκάστρου, στην οποία αφενός εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αφετέρου ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Polites Oraiokastrou οι λόγοι που επικαλείται είναι -όπως λέει ο ίδιος- προσωπικοί και ηθικοί.

Στην επιστολή του ο κ. Μοδίτσης τονίζει πως η συνείδηση και ιδεολογία του μετά από την απόφαση των τεσσάρων μελών της παράταξης να προσχωρήσουν στη νέα διοίκηση, τον αναγκάζουν να διαφοροποιηθεί. 

Ακόμα ο δημοτικός σύμβουλος της Μυγδονίας αναφέρει, πως οι θέσεις των υπολοίπων μελών της παράταξης είχαν “κλειδώσει” χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και σύγκλιση σύσσωμης της παράταξης, και καταλήγει με τη φράση «κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται ούτε και θυσιάζονται».

Η επιστολή του κ. Μοδίτση

“Κυρία πρόεδρε, με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του νόμου 38/52 του 2010 και του άρθρου 94 παράγραφος 4 του κδκ, ηθικοί και προσωπικοί λόγοι, με αναγκάζουν να δηλώσω – καταθέσω την ανεξαρτητοποίησή  μου από τη δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου του έτους 2019 στην δημοτική ενότητα της Μυγδονίας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες συμπολίτες μου οι οποίοι με τίμησαν εκ νέου με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν για δεύτερη συνεχή φορά, δημοτικό σύμβουλο του δήμου Ωραιοκάστρου. 

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εντολή τους να υπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. 

Η συνείδηση μου και η ιδεολογία μου μετά την απόφαση των τεσσάρων μελών της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» να προσχωρήσουν στη νέα διοίκηση αφού προηγουμένως είχαν κλειδώσει θέσεις (έμμισθες και μή) και χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και σύγκλησης σύσσωμης της παράταξης, με αναγκάζουν να διαφοροποιηθώ και να επιλέξω τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης.

Κύριε δήμαρχε, κυρία πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου, αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι, αξιότιμοι συμπολίτες μου, σέβομαι απόλυτα τους θεσμούς και τα πρόσωπα που τους υπηρετούν. 

Κάνω σαφές ότι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, θα συνεχίσω να εκφράζω δημόσια τους συλλογισμούς μου, να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλό του τόπου μας μακριά από μικροπολιτικές αγκυλώσεις. 

Έτσι σήμερα ενώπιον του σώματος, δηλώνω ότι αποχωρώ από τη δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται ούτε θυσιάζονται…”

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,