Έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορονοϊό ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης

Έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 52 ετών ο ταλαντούχος σκιτσογράφος του Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Νικολαΐδης, ο οποίος νοσηλευόταν σε ΜΕΘ νοσοκομείου στις Σέρρες, όπου είχε μεταφερθεί με συμπτώματα κορονοϊού.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς, από Πόντιους γονείς, και ταξίδευε παιδιά και ενήλικες στον κόσμο του σκίτσου, καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα, την έκφραση, τη φαντασία, τη μεθοδικότητα και την επικοινωνία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Τη βαθύτατη θλίψη του εξέφρασε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης:

“Ο Δημήτρης Νικολαΐδης με το μοναδικό ταλέντο, τη ζωντάνια και το πηγαίο χιούμορ του έβαλε το σκίτσο στη ζωή μας. Δίδασκε σκιτσογραφία με πάθος, μεράκι και αγάπη σε εκατοντάδες παιδιά. Χάριζε γέλιο και χαρά και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας στο Ωραιόκαστρο. Η ξαφνική απώλειά του μάς γεμίζει με θλίψη. Θα τον θυμόμαστε πάντα μέσα από το σπουδαίο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο που αφήνει πίσω του. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Δημήτρη… “

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,